Alcheinz

Başarılı
Arkadaşlar yakın zamanda aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum, değiştirmemi önerdiğiniz parça/parçalar varsa sebebi ile belirtip yerine bir öneride bulunursanız çok sevinirim. Uyumluluk açısından mesela anakartında şu özellik yok o yüzden şu özelliği kullanamazsın dediğiniz bir şey varsa onları da belirtirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yakın zamanda aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum, değiştirmemi önerdiğiniz parça/parçalar varsa sebebi ile belirtip yerine bir öneride bulunursanız çok sevinirim. Uyumluluk açısından mesela anakartında şu özellik yok o yüzden şu özelliği kullanamazsın dediğiniz bir şey varsa onları da belirtirseniz çok sevinirim.
Bütçe 50 bin TL'e çıkarsa kaliteli parçalar ile RTX 5070 sistem önerisi yapabilirim.

₺51.110 tutmuş, ekran kartı 2 fanlı seçmişsiniz hocam soğutma ve buna bağlı olarak performans açısından kayıp sağlamaz mı? Anakart değişikliği hakkında bilgim olmadığı için fikrimde olamıyor gerekli bir değişiklik midir acaba önemi ne? Diğer parçalarda seçimleriniz hoşuma gitti.

Aynı fiyat bandında WD Blue SN5000 veya SanDisk Extreme önerebilirim. 3.000 TL bandına çıkarsanız daha iyi modeller de mevcut.
WD Blue SN5000'e baktım evet fiyat olarak beni zorlamayacaktır WD'nin daha güvenilir bir marka olduğundan şüphem yok. Teşekkürler önerinizi dikkate alacağım.

₺51.110 tutmuş, ekran kartı 2 fanlı seçmişsiniz hocam soğutma ve buna bağlı olarak performans açısından kayıp sağlamaz mı? Anakart değişikliği hakkında bilgim olmadığı için fikrimde olamıyor gerekli bir değişiklik midir acaba önemi ne? Diğer parçalarda seçimleriniz hoşuma gitti.
Ekran kartında bir sorun yok soğutması fena değil. Anakartta doluluk olarak çok büyük fark var.

Ekran kartında bir sorun yok soğutması fena değil. Anakartta doluluk olarak çok büyük fark var.
İlgili incelemeyi okudum performans açısından gayet güzel sonuçlar vermiş peki soruma gelecek olursak bu 2 kart arasında (Palit ve sizin attığınız Inno3D) fan sayısı dışında bir fark yok mu? Mesela Palit ile Inno3D'nin çektiği watt değeri aynı mı? Ulaşabilecekleri frekans hızları aynı mı?