- Makaleler
- 2
Şu nasıl? PowerColor RX anlamında en iyi markalardan. Hem 3 fanlı.Hocam kasayla birlikte 28.000 olsun istiyorum açıkçası.
Şu nasıl? PowerColor RX anlamında en iyi markalardan. Hem 3 fanlı.Hocam kasayla birlikte 28.000 olsun istiyorum açıkçası.
Üsste attığıma bakabilirsin.Hocam ekran kartı olarak ne önerirsiniz? 6700xt olarak düşündüm ama 1000 2000 tl oynayabilir ikinci el için.
Evet hocam 9 10 bin tl civarında...İstediğiniz sisteme bakılırsa 10 bin TL civarı bir bütçeniz kalıyor Ekran kartı için
Cok iyi hocam hic bir anlamda darbogaz vs yapmaz dimi ?Şu nasıl? PowerColor RX anlamında en iyi markalardan. Hem 3 fanlı.
Hayır yapmaz. İkisi iyi bir uyum sağlayacaktır.Cok iyi hocam hic bir anlamda darbogaz vs yapmaz dimi ?
Attığınız ilanda ki arkadaşi aradim ama telefonu kapalı malesef... kasayı bugün toplayacagım hocamHayır yapmaz. İkisi iyi bir uyum sağlayacaktır.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu parçaları almanı tavsiye ediyorum.
Acil mi lazım? Acil değilse 1 saat sonra da arayabilirsiniz hocam.Attığınız ilanda ki arkadaşi aradim ama telefonu kapalı malesef... kasayı bugün toplayacagım hocam
Bu ekran kartına 650psu yeterli midir acaba hocam ?Hayır yapmaz. İkisi iyi bir uyum sağlayacaktır.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu parçaları almanı tavsiye ediyorum.
Hepsi toplam şu kadar ediyor.
Eki Görüntüle 178944
Yeterli hocam. Fazlasına ihtiyaç yok.Bu ekran kartına 650psu yeterli midir acaba hocam ?
Hocam her şey icin teşekkürler. Bir şey olursa tekrar danışabilir miyim