Tüm sistem bileşenlerini yazar mısın?

Yazayım hocam.
Ekran kartı Sapphire RX 7600 XT.
İşlemci Ryzen 5 7500F.
RAM Corsair Vengeance 1x16 GB 5200MHz.
2 adet SSD biri Goodram 1TB PX700 7400 MB okuma ve 6500 MB yazma diğeri Adata Ultimate SU630.
Sıvı soğutma DeepCool LE500
PSU ve kasa birlikte geldi Power Boost VK-P3305b

RX 7600 XT ile R5 7500F kullanıyorum. Fortnite'da çökmeler yaşıyorum, aniden droplar da dahil. Geçen gün rematch beta açıldı, Low'da bile 50 FPS dropluydu.
Sisteminiz bayağı güzel ben RX6600 kullanıyorum rematch betada maximum ayarlarda dropsuz 60 FPS oynadim monitörüm 60Hz ve vynsc açıktı belki daha da fazla FPS alırdım. Başka oyunlarda sorun olmuyorsa büyük ihtimal sorun oyunlardadir silip yükleyin ve ayarları kurcalayin.

Sisteminiz bayağı güzel ben RX6600 kullanıyorum rematch betada maximum ayarlarda dropsuz 60 FPS oynadim monitörüm 60Hz ve vynsc açıktı belki daha da fazla FPS alırdım. Başka oyunlarda sorun olmuyorsa büyük ihtimal sorun oyunlardadir silip yükleyin ve ayarları kurcalayin.
Bir de AMD'nin son ekran kartı güncellemesinde bende CS2 de hatalar oluştu ekranın ortasında siyah kare seklinde leke donmalar droplar bir önceki sürümü yükledim düzeldi ekran kartı sürücünüzü değiştirmeyi de deneyin bir onceki sürümü yükleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun şu benchmark videolarından daha düşük değer alıyorum.

Bir de AMD'nin son ekran kartı güncellemesinde bende CS2 de hatalar oluştu ekranın ortasında siyah kare seklinde leke donmalar droplar bir önceki sürümü yükledim düzeldi ekran kartı sürücünüzü değiştirmeyi de deneyin bir onceki sürümü yükleyin.
Nasıl yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör: