Yukarıdaki mesajda başka bir konunun küçük kısmı gözüküyor. O konuya gidip genel uygulama güncellemeleri, dosya temizliği yap sonra test et.
Bu kısım mı?

1745557243400.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD sorun var sanırım. Sağlığı iyi güzelde yazma hızı niye bukadar düşük 6500 normalde.
Bu test boştaysa SSD sıcak ve Epey üzerinden kontrol ettiğim kadarıyla da pasif soğutması yok. SSD için anakartında soğutucu yoksa soğutucu alabilirsin. Kendim de kullanıyorum işini görür. Boşta değilse bile SSD soğutucunuz yoksa alın.

Hava akışı iyi değilse ekstra fan alabilir veya farklı bir kasaya da geçiş yapabilirsin.

Bağlantıdan SSD uygulamasını yükleyip firmware güncellemesi olup olmadığını kontrol edebilirsin.

Bir de şu uygulamayı yükleyip bazı ayarlamalar yapmanızı öneririm. Ben görseldeki gibi kullanıyorum ve size de bunu öneririm.

2025-04-25_09-02.webp

Ayrıca hızlı başlatma ayarını da kapatmanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu test boştaysa SSD sıcak ve epey üzerinden kontrol ettiğim kadarıyla da pasif soğutması yok. SSD için anakartında soğutucu yoksa soğutucu alabilirsin. Kendim de kullanıyorum işini görür. Boşta değilse bile SSD soğutucunuz yoksa alın.

Hava akışı iyi değilse ekstra fan alabilir veya farklı bir kasaya da geçiş yapabilirsin.

Bağlantıdan SSD uygulamasını yükleyip Firmware güncellemesi olup olmadığını kontrol edebilirsin.

Bir de şu uygulamayı yükleyip bazı ayarlamalar yapmanızı öneririm. Ben görseldeki gibi kullanıyorum ve size de bunu öneririm.

Eki Görüntüle 143525

Ayrıca hızlı başlatma ayarını da kapatmanızı öneririm.

SSD booster linki açılmıyor.

İndirelemiyor.

Hocam testleri yeni yapabildim fakat bir değişiklik yok

Eğer çökmen vs. gittiyse boş ver Afterburner'ı :D
AMD yeni bir sürüm çıkartsın da ona geçeriz. Ben de 24.9'da bekliyorum 7900XT ile.

Kral bir fikrin var mı?

Son düzenleme: