cakiiiiiii3
Uzman
Çözdün mü ?İndirelemiyor.
Hocam testleri yeni yapabildim fakat bir değişiklik yok
Kral bir fikrin var mı?
Çözdün mü ?İndirelemiyor.
Hocam testleri yeni yapabildim fakat bir değişiklik yok
Kral bir fikrin var mı?
hayır
Forumda yenisini galibaHocam çözebildin mi? Bende aynı sistemde aynı sorunları yaşıyorum.
hocam sorun ne olabilirmiş peki bir bilginiz var mıForumda yenisini galiba
Servise gonderdim. Mesajlari oku sorun direk aynıysa kronik sorun gibi bir şey servisle uğraşıyorum 1 aydir. İade etmiyorlar bugün hem kutuyu hem de ekran kartı nin parçasını kırıp yolladilar THH ye başvuracağım.
Eğer yeniyse hemen iade et sistemi. 14 gün hakkım var.
Ekran kartı kronik hocam. Benim gibi sorun yaşayanlarin çoğu nvidia geçerek çözmüş sorununu. Benimde tek çarem o. Sizinde.hocam sorun ne olabilirmiş peki bir bilginiz var mı
Forumda yenisini galiba
Servise gonderdim. Mesajlari oku sorun direk aynıysa kronik sorun gibi bir şey servisle uğraşıyorum 1 aydir. İade etmiyorlar bugün hem kutuyu hem de ekran kartı nin parçasını kırıp yolladilar THH ye başvuracağım.
Eğer yeniyse hemen iade et sistemi. 14 gün hakkım var.
bende ekran çökmüyor fakat her oyunda fps dalgalanması yaşıyorum ve oyunlarda takılmalar oluyor bios chipset ekran kartı güncel ddu ile silip tekrar yükledim ancak sorun çözülmedi bilgisayarcı tanıdıklarımada sordum ancak baktıklarında ekran kartında işlemcide bir sorun olmadığını söylediler ısınma sorunumda yokEkran kartı kronik hocam. Benim gibi sorun yaşayanlarin çoğu nvidia geçerek çözmüş sorununu. Benimde tek çarem o. Sizinde.
Tamam olay o zaten. Hangi oyunlar ? Dediğin o dalgalanma hafif droplar hepsini bende yaşadım kronik amd sorunu. Açtığım eski konulara bak seninle aynı sorunları yaşadım.