25457 Başarılı Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 2.009 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.337 Yer İstanbul Dün 21:24 #1 Tarayıcıda ve oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum, sebebi ne olabilir?
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.692 Çözümler 29 Beğeniler 2.744 Yer Asgard Dün 21:53 #2 İlk başta donanım bileşenleri sağlam olmalı. Soketleri tek tek gözden geçirin, şüpheli gördüklerinizi söküp takın. Windows ve sürücüler güncel olsun, sistemi sadeleştirin, BIOS güncel değilse güncelleyin. Bu adımlardan sonra ekran kartı ve tarayıcı ayarlarını inceleyin, donanım ile ilgili ayarları açık ya da kapalı deneyin. Ekran kartı sürücüsünü özellikle deneyin, mesela son üç sürümü minimal kurulum ile tek tek deneyin. RAM'leri memtes ile test edin, EXPO açık kapalı deneyin. Güç kaynağını OCCT ile test edin. Windows performans modunda olsun, dengeli modu bir süre kullanmayın. Artı 0 Eksi
İlk başta donanım bileşenleri sağlam olmalı. Soketleri tek tek gözden geçirin, şüpheli gördüklerinizi söküp takın. Windows ve sürücüler güncel olsun, sistemi sadeleştirin, BIOS güncel değilse güncelleyin. Bu adımlardan sonra ekran kartı ve tarayıcı ayarlarını inceleyin, donanım ile ilgili ayarları açık ya da kapalı deneyin. Ekran kartı sürücüsünü özellikle deneyin, mesela son üç sürümü minimal kurulum ile tek tek deneyin. RAM'leri memtes ile test edin, EXPO açık kapalı deneyin. Güç kaynağını OCCT ile test edin. Windows performans modunda olsun, dengeli modu bir süre kullanmayın.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.819 Çözümler 83 Beğeniler 5.999 Yer Haddonfield, Illinois Dün 22:12 #3 Ben bu sorunu maks işlemci kullanımını %99 yaparak çözebiliyorum sadece. Ghz düşürse de FPS kaybı yaşamıyorum ve takılma sorunu gidiyor. Ayrıca daha soğuk çalışıyor. Bir dene istersen. Artı 0 Eksi
Ben bu sorunu maks işlemci kullanımını %99 yaparak çözebiliyorum sadece. Ghz düşürse de FPS kaybı yaşamıyorum ve takılma sorunu gidiyor. Ayrıca daha soğuk çalışıyor. Bir dene istersen.