Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

loomknal

Uzman

Yukarıda belirttiğim modeli satın aldım. BIOS güncellemesini falan her şeyi yapmış bulunmaktayım bilgisayar tamamen güncel. DisplayPort ile görüntü alıyorum. World of Warcraft oynarken ekran birden siyahlaşıyor ve 1-2sn ardından görüntü tekrar geliyor. FreeSync monitör var FreeSync açık ve Radeon görüntü ayarları falan onlar da açık 144Hz oynuyorum. RAM'ler 4000MHz olarak çalışıyor BIOS'a girip XMP ayarını açtığımda da 6000MHz oluyor ama ikisinde de ekran siyahlaşması kararması devam ediyor. ASUS'un sitesinden baktım galiba RAM'ler uyumlu değil fikriniz nedir?

Not: HDMI ile görüntü aldım onda daha fazla yapıyor. Monitörde kesinlikle sıkıntı yok kabloda da bir sorun yok.

Güncelleme: Ürün komple sıkıntılı bayağı araştırdım, PC'ye görüntü çok geç geliyor M.2 SSD olmasına rağmen, coilwhine problemi var, WattMan hatası var, RAM'ler anakart ile uyumlu değil. ASUS'un sitesinden baktım. Yarın kargo firması gelip ürünü arıyacak Gaming.Gen.TR'e sıkıntıları söyleyeceğim parça değişimi yapılmazsa vaktim bayağı var tüketici heyeti ile uğraşayabilirim.

Not: Anakart RAM uyumluluk listesi.

Not2: RAM'ler (LD5U08G60C38LG-RGD)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Burası anakart RAM uyumluluk listesi değil. Bunu size kim öğrettiyse yanlış öğretmiş, gelsin bi' ders alsın bizden.

Ürün komple sıkıntılı bayağı araştırdım, PC'ye görüntü çok geç geliyor M.2 SSD olmasına rağmen, coilwhine problemi var, WattMan hatası var, RAM'ler anakart ile uyumlu değil.
Eğer coilwhine da ekran kartı kaynaklı ise üründeki tek sıkıntı ekran kartı.
Burası anakart RAM uyumluluk listesi değil. Bunu size kim öğrettiyse yanlış öğretmiş, gelsin bi' ders alsın bizden.

Ürün komple sıkıntılı bayağı araştırdım, PC'ye görüntü çok geç geliyor M.2 SSD olmasına rağmen, coilwhine problemi var, WattMan hatası var, RAM'ler anakart ile uyumlu değil.

Çözüm

Recep Bey konu için teşekkür ederim. Sistemi satın aldığım yere geri gönderdim. Söylediğiniz sözler üzerine ekran kartında bir sıkıntı var bariz belli. Ekran kartı değişimi için talep oluşturdum zaten. Durumla alakalı sonuç alınca geri dönüş yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör: