helvaci 16 Gelişen Katılım 18 Temmuz 2026 Mesajlar 52 Beğeniler 14 Cuma 19:48 #11 Ehwenisher dedi: Yapılabilecek tek şey UV fakat onu da anakart izin vermiyor. CPU soğutucusunun fan hızı arttırılabilir. Genişletmek için tıkla... Arttırayım. Ehwenisher dedi: Yapılabilecek tek şey UV fakat onu da anakart izin vermiyor. CPU soğutucusunun fan hızı arttırılabilir. Genişletmek için tıkla... 5 dakikalık yeni bir test yapsam yetermi ?
Ehwenisher dedi: Yapılabilecek tek şey UV fakat onu da anakart izin vermiyor. CPU soğutucusunun fan hızı arttırılabilir. Genişletmek için tıkla... Arttırayım. Ehwenisher dedi: Yapılabilecek tek şey UV fakat onu da anakart izin vermiyor. CPU soğutucusunun fan hızı arttırılabilir. Genişletmek için tıkla... 5 dakikalık yeni bir test yapsam yetermi ?
Ehwenisher 68 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.779 Çözümler 8 Beğeniler 2.583 Yer Kaer Morhen Cuma 19:52 #12 helvaci dedi: Arttırayım. 5 dakikalık yeni bir test yapsam yeter mi? Genişletmek için tıkla... Teste gerek yok oyunlarda bu sıcaklığı görmesin yeterli.
helvaci dedi: Arttırayım. 5 dakikalık yeni bir test yapsam yeter mi? Genişletmek için tıkla... Teste gerek yok oyunlarda bu sıcaklığı görmesin yeterli.
helvaci 16 Gelişen Katılım 18 Temmuz 2026 Mesajlar 52 Beğeniler 14 Cuma 19:53 #13 Ehwenisher dedi: Teste gerek yok oyunlarda bu sıcaklığı görmesin yeterli. Genişletmek için tıkla... Fan modu BIOS'tan sessizdeydi onu normal ayarına çektim iyileşme olacak mıdır?
Ehwenisher dedi: Teste gerek yok oyunlarda bu sıcaklığı görmesin yeterli. Genişletmek için tıkla... Fan modu BIOS'tan sessizdeydi onu normal ayarına çektim iyileşme olacak mıdır?
Ehwenisher 68 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.779 Çözümler 8 Beğeniler 2.583 Yer Kaer Morhen Cuma 19:56 #14 helvaci dedi: Fan modu BIOS'tan sessizdeydi onu normal ayarına çektim iyileşme olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Anakart çıplak olduğundan fazla bir şey beklemeyin ama yine de bu değerden ne kadar uzaklaşırsa o kadar iyi.
helvaci dedi: Fan modu BIOS'tan sessizdeydi onu normal ayarına çektim iyileşme olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Anakart çıplak olduğundan fazla bir şey beklemeyin ama yine de bu değerden ne kadar uzaklaşırsa o kadar iyi.
helvaci 16 Gelişen Katılım 18 Temmuz 2026 Mesajlar 52 Beğeniler 14 Cuma 19:59 #15 Ehwenisher dedi: Anakart çıplak olduğundan fazla bir şey beklemeyin ama yine de bu değerden ne kadar uzaklaşırsa o kadar iyi. Genişletmek için tıkla...
Ehwenisher dedi: Anakart çıplak olduğundan fazla bir şey beklemeyin ama yine de bu değerden ne kadar uzaklaşırsa o kadar iyi. Genişletmek için tıkla...