R5 7500F sistemde 1x16 GB RAM'e ikinci bir modül eklenmeli mi?

Son düzenleme:
Forumdan uyarı yiyip duruyorum, DC üzerinden ulaşabilirsin bana bir problem olursa, biraz ara vermeyi düşünüyorum buraya bilgin olsun.

@Ehwenisher Sonraki etapta böyle denemeni isterim. tRCD 37 kaynaklı eğer hata alırsan 38 kalsın, problem olmaz. tWTRS-4, tWRWRSCL-4, tRTP-12 kaynaklı hata alırsan bunları da geri çevirirsin eski haline. SD-DD 1-1 yazdım onlar kaynaklı problem olmaz muhtemelen. tRFC tercihen 432 kalsın şimdilik, yeterli gelir. Diyeceklerim bunlar. Timing'lerden emin olduktan sonra Nitro 2-3-1 yerine 1-2-1 denemeni tavsiye ederim, hata alırsan 1-3-1 denersin.

@LH44 Gidişat hiç iyi değil, bu uyarı olayı çok canımı sıktı. DC üzerinden ulaşın bana bir sorun olursa, profilde mevcuttu DC'yi iletmiştim.

@prime @Haluk Albayrak @LH44 RAM konusunda ekstra sizin devralmanızı istiyorum bu tarz konuları bilginiz olsun, bana bir sıkıntı olursa ekstra ulaşırsınız. Ben bir müddet ara vereceğim.

@Eagles Sen de hakkını helal et hocam, arada etiketleyip başını şişirdik, desteklerin için teşekkürler. Ben biraz uzak kalacağım, en iyisi o şekilde.

Olurda bakarsanız hocam twrwrsd ve dd yüzünden görüntü vermiyor. Onları eski haline getirip test edeceğim.

Hatta neredeyse hiçbirinde testte geçemiyor. Bu şekilde testi geçirebildim.

Son düzenleme:
Hocam belki ben bir hata yaptım diye tekrar deneyeceğim akşam ama 6600MHz olarak. Bir tavsiyeniz var mı?

Dr-DS ben bulamadım hocam olanı da ismi kısaltılmış halde. Akşam bir SS alayım.

Hocam bu arada MSI B550 Gaming Carbon anakartimda 4 adet bellegi ayni anda takip çalıştırdığımda hepsini okuyor fakat yarısını aktif olarak çalıştırıyor yani 16 GB donanıma ayırıyor. Fakat her birini her taktığımda sistemi açtığımda bunu dörder defa yaptığımda sorunsuz algılıyor bu neden oluyor?

@Ayhan Dönmez hocam bu şekilde SS aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi görselde yaptiginiz değişimleri uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…