Forumdan uyarı yiyip duruyorum, DC üzerinden ulaşabilirsin bana bir problem olursa, biraz ara vermeyi düşünüyorum buraya bilgin olsun.
Eki Görüntüle 202409
@Ehwenisher sonraki etapta böyle denemeni isterim. tRCD 37 kaynaklı eğer hata alırsan 38 kalsın, problem olmaz. tWTRS-4, twrwrscl-4, TRTP-12 kaynaklı hata alırsan bunları da geri çevirirsin eski haline. SD-dd 1-1 yazdım onlar kaynaklı problem olmaz muhtemelen. tRFC tercihen 432 kalsın şimdilik, yeterli gelir. Diyeceklerim bunlar. Timing'lerden emin olduktan sonra Nitro 2-3-1 yerine 1-2-1 denemeni tavsiye ederim, hata alırsan 1-3-1 denersin.
@LH44 gidişat hiç iyi değil, bu uyarı olayı çok canımı sıktı. DC üzerinden ulaşın bana bir sorun olursa, profilde mevcuttu DC'yi iletmiştim.
@prime @Haluk Albayrak @LH44 RAM konusunda ekstra sizin devralmanızı istiyorum bu tarz konuları bilginiz olsun, bana bir sıkıntı olursa ekstra ulaşırsınız. Ben bir müddet ara vereceğim.
@Eagles sen de hakkını helal et hocam, arada etiketleyip başını şişirdik, desteklerin için teşekkürler. Ben biraz uzak kalacağım, en iyisi o şekilde.