RAM kasa PSU kalan parçaların modeli ne? Videodaki ayarları yaptın mı?
hocam bios güncelledim sadece bide secure boot açtım csm kapatıp okadar uefi şekilde windows 11 kurdum ve klasik driverları yükledim ekran kartının bide asusun sitesinden chipset sürücülerini yükledim başka bir şey yapmadım
dediğim gibi güç düğmesine bastıktan sonra asus logosu geliyor sonra bi mavi ekran verip 1-2 saniye içinde gidip normal bilgisayar açılıyor ve saatlerce sorunsuz kullanıyorum en ufak hata almadım şuana kadar oyunlardada problem yok ısı değerlerim gayet iyi boşta 35-40 arası gezerken yükte oyunlarda 65 i geçmiyor sistem daha çok yeni anlamış değilim neden mavi ekran yediğimi dump dosyasından anlayan birisi lütfen yardım etsin
Bu arada Google Drive'dan attığım ilk minidump dosyası herkese açık değilmiş, tekrardan oluşturdum. Güncel linki alta bırakıyorum.
@Recep Baltaş abim müsait olduğunda bakıp yardımcı olursan sevinirim.
güncel minidump:
https://drive.google.com/file/d/1B6jYPer8R6fvAspJ-h5NjdHAK4VizoiA/view?usp=drive_link
Arkadaşlar, dün aldığım birkaç tavsiye üzerine SSD'ye ve RAM'lere test uyguladım. Mavi ekran sebebinin onlardan mı kaynaklandığını öğrenmek için aşağıdaki görsellerdeki gibi ikisinde de bir sorun çıkmadı.
Sabah testleri yapmadan önce yine mavi ekran almıştım bilgisayarı açarken ve hata kodu "system_service_exception"dı. RAM ve SSD'de sorun yoksa ben bu mavi ekranları neden alıyorum? Yardım edebilecek bir kişi yok mu koskoca forumda?
Arkadaşlar, sorunumu hâlâ çözemiyorum. Neden kimse yardımda bulunmuyor? Memtest yaptım, SSD testi yaptım, işlemci testi yaptım; hepsi normal çıktı ama hâlâ mavi ekran alıyorum. Yönetim olaylarında bayağı bir sarı ve kırmızı ünlemli şeyler var. Nasıl kurtulacağım bu mavi ekran derdinden? Lütfen anlayan birisi yardım etsin.