adagezer Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 188 Çözümler 2 Beğeniler 86 Yer izmir Bugün 15:12 #1 Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K.
Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K.
UsThinac 12 Çalışkan Katılım 5 Temmuz 2026 Mesajlar 88 Çözümler 1 Beğeniler 46 Yer Bir Fan Bugün 15:16 #2 adagezer dedi: Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K. Genişletmek için tıkla... Under Volt uğraşları ile uğraşmak için aldığına pişman olursun %90.
adagezer dedi: Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K. Genişletmek için tıkla... Under Volt uğraşları ile uğraşmak için aldığına pişman olursun %90.
AMG GOAT 65 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.625 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.572 Yer Denizli Bugün 15:22 #3 adagezer dedi: Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne? Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz oyunları? Bunlarda önemli detaylar.
adagezer dedi: Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne? Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz oyunları? Bunlarda önemli detaylar.
A Ayhan Dönmez 23 Bilgin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 16.440 Makaleler 1 Çözümler 77 Beğeniler 18.072 Bugün 15:22 #4 adagezer dedi: Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K. Genişletmek için tıkla... @shiiw gibi uğraşacaksan geçilir. S 'RAM'de 6400-28 mi iyi 6200-26 mı?' konusundaki mesaj Çarşamba 23:09 Ayhan Dönmez dedi: Dene, zaten saniye 10 hata veriyor. Bundan daha iyisi olmaz. Uzaktan zor. Genişletmek için tıkla... 1.3 SOC, 1.2 VDDP, 1.85 VDD, 1.6 VDDQ ve GDM off ayarlariyla 2 dakika barajini gectim. S 'Lexar 6400 MHz CL30 RAM için timing önerisi' konusundaki mesaj Dün 17:42 Ayhan Dönmez dedi: @shiiw profilleri iletebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunlar var elimde.
adagezer dedi: Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K. Genişletmek için tıkla... @shiiw gibi uğraşacaksan geçilir. S 'RAM'de 6400-28 mi iyi 6200-26 mı?' konusundaki mesaj Çarşamba 23:09 Ayhan Dönmez dedi: Dene, zaten saniye 10 hata veriyor. Bundan daha iyisi olmaz. Uzaktan zor. Genişletmek için tıkla... 1.3 SOC, 1.2 VDDP, 1.85 VDD, 1.6 VDDQ ve GDM off ayarlariyla 2 dakika barajini gectim. S 'Lexar 6400 MHz CL30 RAM için timing önerisi' konusundaki mesaj Dün 17:42 Ayhan Dönmez dedi: @shiiw profilleri iletebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunlar var elimde.
S shiiw 16 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 390 Çözümler 1 Beğeniler 179 Bugün 15:41 #5 adagezer dedi: Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K. Genişletmek için tıkla... x3D olmayan islemciler manuel timinglerle cidden cag atliyor. Tabi silikon sansi oldugu icin ayni performansi yakalayamayabilirsin. shiiw dedi: x3D olmayan islemciler manuel timinglerle cidden cag atliyor. Tabi silikon sansi oldugu icin ayni performansi yakalayamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tabi oyle dedim diye x3D'ler de de gerekmez diyemeyiz ama performans farki fazla.
adagezer dedi: Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K. Genişletmek için tıkla... x3D olmayan islemciler manuel timinglerle cidden cag atliyor. Tabi silikon sansi oldugu icin ayni performansi yakalayamayabilirsin. shiiw dedi: x3D olmayan islemciler manuel timinglerle cidden cag atliyor. Tabi silikon sansi oldugu icin ayni performansi yakalayamayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tabi oyle dedim diye x3D'ler de de gerekmez diyemeyiz ama performans farki fazla.
KS KS adagezer Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 188 Çözümler 2 Beğeniler 86 Yer izmir Bugün 21:28 #6 AMG GOAT dedi: Ekran kartınız ne? Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz oyunları? Bunlarda önemli detaylar. Genişletmek için tıkla... Oyuncu sayılmam, Star Wars oyunlarına takılıyorum, hele güncel veya online oyunlar ile hiç aram yok. Ekran kartı da 1050 Ti. Benimkisi az paraya optimum iş başarma hevesi diyelim. Ayhan Dönmez dedi: @shiiw gibi uğraşacaksan geçilir. Genişletmek için tıkla... Uğraşmadan olmuyor bu işler. Gerçi anakartı değiştireli 3 ay oldu ama gezip tozma mevsimi bitsin, sonbaharda eğileceğim ince ayarlara.
AMG GOAT dedi: Ekran kartınız ne? Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz oyunları? Bunlarda önemli detaylar. Genişletmek için tıkla... Oyuncu sayılmam, Star Wars oyunlarına takılıyorum, hele güncel veya online oyunlar ile hiç aram yok. Ekran kartı da 1050 Ti. Benimkisi az paraya optimum iş başarma hevesi diyelim. Ayhan Dönmez dedi: @shiiw gibi uğraşacaksan geçilir. Genişletmek için tıkla... Uğraşmadan olmuyor bu işler. Gerçi anakartı değiştireli 3 ay oldu ama gezip tozma mevsimi bitsin, sonbaharda eğileceğim ince ayarlara.