R5 7500F'den R7 9700X'e geçilir mi?

adagezer

Uzman
Yer
izmir
Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K.

Merhaba. Sınırlı bütçe ile oyun performansından ziyade undervolt uğraşları için düşünüyorum. Anakart ASUS B850M-K.

@shiiw gibi uğraşacaksan geçilir.

x3D olmayan islemciler manuel timinglerle cidden cag atliyor. Tabi silikon sansi oldugu icin ayni performansi yakalayamayabilirsin.

x3D olmayan islemciler manuel timinglerle cidden cag atliyor. Tabi silikon sansi oldugu icin ayni performansi yakalayamayabilirsin.
Tabi oyle dedim diye x3D'ler de de gerekmez diyemeyiz ama performans farki fazla.

Ekran kartınız ne? Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz oyunları? Bunlarda önemli detaylar.

Oyuncu sayılmam, Star Wars oyunlarına takılıyorum, hele güncel veya online oyunlar ile hiç aram yok. Ekran kartı da 1050 Ti. Benimkisi az paraya optimum iş başarma hevesi diyelim.

@shiiw gibi uğraşacaksan geçilir.
Uğraşmadan olmuyor bu işler. Gerçi anakartı değiştireli 3 ay oldu ama gezip tozma mevsimi bitsin, sonbaharda eğileceğim ince ayarlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…