efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.401 Çözümler 7 Beğeniler 2.732 25 Şubat 2025 #11 Samettt dedi: Peki benim yaptığım özelleştirmeler güzel mi hocam? Bir de kasa acayip dandik geldi nedense. Genişletmek için tıkla... @Lorien hocamın dediği gibi FPS oyunları oynamıyorsanız 9600X yeterlidir ama FPS oyunları oynuyorsanız 9700X yapabilirsiniz. Özelleştirmelere gelirsek ben olsam anakartı B650M-B işlemciyi 9700X SSD NV3 yapar bırakırdım. RAM'i zamanla yükseltebilirsin. Soğutucu olarak. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr
Samettt dedi: Peki benim yaptığım özelleştirmeler güzel mi hocam? Bir de kasa acayip dandik geldi nedense. Genişletmek için tıkla... @Lorien hocamın dediği gibi FPS oyunları oynamıyorsanız 9600X yeterlidir ama FPS oyunları oynuyorsanız 9700X yapabilirsiniz. Özelleştirmelere gelirsek ben olsam anakartı B650M-B işlemciyi 9700X SSD NV3 yapar bırakırdım. RAM'i zamanla yükseltebilirsin. Soğutucu olarak. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr
Lorien 33 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.633 Çözümler 2 Beğeniler 4.849 Yer Kaer Morhen 25 Şubat 2025 #12 @Samettt, maksimum bütçeniz nedir?
KS KS Samettt Çalışkan Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 42 Beğeniler 11 25 Şubat 2025 #13 Lorien dedi: @Samettt, maksimum bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 45.000 efebatiin dedi: @Lorien hocamın dediği gibi FPS oyunları oynamıyorsanız 9600X yeterlidir ama FPS oyunları oynuyorsanız 9700X yapabilirsiniz. Özelleştirmelere gelirsek ben olsam anakartı B650M-B işlemciyi 9700X SSD NV3 yapar bırakırdım. RAM'i zamanla yükseltebilirsin. Soğutucu olarak. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yani hocam online fps oyunları oynarım ama öyle e-spor seviyesinde değil tabi. Sistemi alınca hikaye oyunlarınada başlamayı düşünüyorum.
Lorien dedi: @Samettt, maksimum bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 45.000 efebatiin dedi: @Lorien hocamın dediği gibi FPS oyunları oynamıyorsanız 9600X yeterlidir ama FPS oyunları oynuyorsanız 9700X yapabilirsiniz. Özelleştirmelere gelirsek ben olsam anakartı B650M-B işlemciyi 9700X SSD NV3 yapar bırakırdım. RAM'i zamanla yükseltebilirsin. Soğutucu olarak. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yani hocam online fps oyunları oynarım ama öyle e-spor seviyesinde değil tabi. Sistemi alınca hikaye oyunlarınada başlamayı düşünüyorum.
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.401 Çözümler 7 Beğeniler 2.732 25 Şubat 2025 #14 Samettt dedi: 45.000 Yani hocam online FPS oyunları oynarım ama öyle e-spor seviyesinde değil tabii. Sistemi alınca hikaye oyunlarınada başlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman 9600X seçebilirsiniz hocam.
Samettt dedi: 45.000 Yani hocam online FPS oyunları oynarım ama öyle e-spor seviyesinde değil tabii. Sistemi alınca hikaye oyunlarınada başlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman 9600X seçebilirsiniz hocam.
KS KS Samettt Çalışkan Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 42 Beğeniler 11 25 Şubat 2025 #15 efebatiin dedi: O zaman 9600X seçebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldim. Samettt dedi: Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Samettt dedi: Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldim. Genişletmek için tıkla... @efebatiin Son düzenleme: 26 Şubat 2025
efebatiin dedi: O zaman 9600X seçebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldim. Samettt dedi: Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Samettt dedi: Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldim. Genişletmek için tıkla... @efebatiin
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.401 Çözümler 7 Beğeniler 2.732 26 Şubat 2025 #16 Samettt dedi: Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldim. @efebatiin Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok. 650W bu sisteme yeter.
Samettt dedi: Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldim. @efebatiin Genişletmek için tıkla... Bence gerek yok. 650W bu sisteme yeter.
KS KS Samettt Çalışkan Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 42 Beğeniler 11 26 Şubat 2025 #17 efebatiin dedi: Bence gerek yok. 650W bu sisteme yeter. Genişletmek için tıkla... Bu kasanın içinde PSU falan var değil mi sitede yazmıyorda markası falanda yazmıyor.
efebatiin dedi: Bence gerek yok. 650W bu sisteme yeter. Genişletmek için tıkla... Bu kasanın içinde PSU falan var değil mi sitede yazmıyorda markası falanda yazmıyor.
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.401 Çözümler 7 Beğeniler 2.732 26 Şubat 2025 #18 Samettt dedi: Bu kasanın içinde PSU falan var değil mi sitede yazmıyorda markası falanda yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Yazıyor hocam.
Samettt dedi: Bu kasanın içinde PSU falan var değil mi sitede yazmıyorda markası falanda yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Yazıyor hocam.
KS KS Samettt Çalışkan Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 42 Beğeniler 11 26 Şubat 2025 #19 efebatiin dedi: Yazıyor hocam. Eki Görüntüle 128151 Genişletmek için tıkla... Psu markası demek istedim hocam.
efebatiin dedi: Yazıyor hocam. Eki Görüntüle 128151 Genişletmek için tıkla... Psu markası demek istedim hocam.
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.401 Çözümler 7 Beğeniler 2.732 26 Şubat 2025 #20 Samettt dedi: PSU markası demek istedim hocam. Genişletmek için tıkla... Evet onun bilgisi yok galiba kasanın adını Google'dan aratırsanız belki PSU hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Samettt dedi: PSU markası demek istedim hocam. Genişletmek için tıkla... Evet onun bilgisi yok galiba kasanın adını Google'dan aratırsanız belki PSU hakkında bilgi edinebilirsiniz.