Peki benim yaptığım özelleştirmeler güzel mi hocam?
Bir de kasa acayip dandik geldi nedense.

@Lorien hocamın dediği gibi FPS oyunları oynamıyorsanız 9600X yeterlidir ama FPS oyunları oynuyorsanız 9700X yapabilirsiniz.
Özelleştirmelere gelirsek ben olsam anakartı B650M-B işlemciyi 9700X SSD NV3 yapar bırakırdım. RAM'i zamanla yükseltebilirsin.
Soğutucu olarak.

45.000

@Lorien hocamın dediği gibi FPS oyunları oynamıyorsanız 9600X yeterlidir ama FPS oyunları oynuyorsanız 9700X yapabilirsiniz.
Özelleştirmelere gelirsek ben olsam anakartı B650M-B işlemciyi 9700X SSD NV3 yapar bırakırdım. RAM'i zamanla yükseltebilirsin.
Soğutucu olarak.
Yani hocam online fps oyunları oynarım ama öyle e-spor seviyesinde değil tabi. Sistemi alınca hikaye oyunlarınada başlamayı düşünüyorum.

O zaman 9600X seçebilirsiniz hocam.
Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldim.

Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldi.

Anladım hocam peki kasa nasıl sizce bu kalsın mı yoksa diğerinimi seçeyim çünkü bu dandik gibi geldim.
@efebatiin

Son düzenleme:
Bu kasanın içinde PSU falan var değil mi sitede yazmıyorda markası falanda yazmıyor.

Yazıyor hocam.

1740557293475.webp