O an kapatmam R6'da işe yaramıştı. Şu an 0/5 değiştirmem bir şey ifade etmiyor, 144-238 FPS aralığında bozulma hala yok. V-Sync'i gözüm aramıyor. Diğer oyunlarda nasıl olacak bakmak lazım. Uzun vadeli bir çözüm olmayabilir. Malum 240 üstü hala bozuluyor, G-Sync aralık dışı diye normal karşılayabilirim onu.
Kullandığım kaynak:
https://www.techpowerup.com/forums/...-frame-pacing-frame-time-issues.330032/page-2
''
With an Nvidia GPU (not sure about AMD GPUs) i was having the some problem at some point, the fix for me was to disable MPO, not sure if thats the case for you but you could try it.
You can disable MPO with the NVCleanstall (it has an option there) or you can use this reg hack (reboot after):
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm]
"OverlayTestMode"=dword:00000005''
''
Baktığında NVDIA kullanıcısı olduğu halde onda da işe yaramış. Belki de AMD işlemciye sahip olmak da yetiyordur, kim bilir.
@Ayhan Dönmez @prime
----------------------------------------------------------------
R6, CS2 ve BF1 testleri yaptım sorunlar aynı devam ediyor. R6 Vsync / 225 CAP ayarlanırsa bir nebze oynanabilir halde diğerleri bu sınırlama ile bile düzelmiyor. Bugüne kadar hep aynı yaptığım şeyleri düşündüğümde aklımda Windows kurulum flashı ve yöntemi geldi. Bu noktada yabancı forumlara baktığımda şöyle bir bilgi edindim:
''Camera pan micro-stutter even with perfect frametime. Fresh Windows didn't help until I used Media Creation Tool ISO instead of Rufus.''
''25H2 has camera-panning micro judder unless MPO is disabled or system is installed fresh via MCT.''
Bugün bir de bunu deneyeyim dedim: MCT'den temiz ISO -> Yeni USB -> Sınırlı kurulum (İnternet yok) -> Sadece chipset + NVDIA driver manuel kurulum -> Windows güncellemesi -> Oyun testi.
Belki bende de Rufus kaynaklıdır, kim bilir.
@Ayhan Dönmez @prime