Tamamdır, çok yordum sizi, teşekkür ederim.
1755105378726.webp

Bunlardan dolayı yapmamalıydı aslında, sadece Dual Rank 32 GB 2x32 RAM'lerde kullanılıyor bu SD-DD zamanlamaları, senin SR-Single Rank olmasına rağmen training failure olmuş. BIOS ile alakalı bir bug olsa gerek, zaten IMC-bellek kontrolcü bu 4 değeri kullanmadığı için, Auto kalmasında bir sakınca yok. @Crestfallen

Halla halla PPT 80 iken 111W çekmesi normal mi ? Test aşamasında 111W çekiyordu de mi? OCCT yi tam anlamıyorum da HWinfo olaydı iyiydi. Eğer Test ediyorken 111W ise ben bir yeri kaçırıyor olabilirim. @Ayhan Dönmez yoksa ben bir yeri mi kaçırıyorum?
Normal değil aslında, bilemedim. Çok da takılmayın. Önemli olan Undervolt ve RAM ayarları.

Son düzenleme:
Normal değil aslında, bilemedim. Çok da takılmayın aslında. Önemli olan Undervolt ve RAM ayarları aslında.
Arkadaş da antalyadaymış inan şuan çok önemli ya bu sıcaklık mevzusu. Şu ayı idare edecek kıvamda olması lazım. Odada durulmuyor nerdeyse. Ram ve UV kısmında senin fazlasıyla yardımın oldu. Sıcaklık konusunu anlamaya çalışıyorum şuan. Belki bilmediğimden veya anlamadığımdandır diye o 111W mevzusuna ayıkamadım. Orada bir şey var. Manuel PPT 80 girdiği değerin böyle olmaması lazım bence.