otrayt536
Uzman
Yazılımı var, anakart ve ekran kartı yazılımını kurup bak. Olmazsa Openrgb'den bak, bazen tanıyabiliyor kartı. Destek listesi var.
Hocam bugün RAM geldi taktım ayarları yaptım dediğiniz ayarları Valorant hala donuyor ve fazla donuyor.
Yazılımı var, anakart ve ekran kartı yazılımını kurup bak. Olmazsa Openrgb'den bak, bazen tanıyabiliyor kartı. Destek listesi var.
Ekstra bunu her 5-10 saniyede bir yaşııyorum eski sistemimde olurdu bu ama çok nadir olurdu şimdi ne kadar kez yaşadım sayamıyorum.
Şimdi abimin işlemcisi ile test edeceğim onda 7800X3D var onunla deneyeceğim bir.
Hocam denedim 7600X e göre çok az daha dondu ve niyese 7800X3D çok daha az ısındı 65 derece ama 7600X direk 95 oluyor.
@Ayhan Dönmez,
@Ayhan Dönmez, hocam gelişme var 1.abimin sisteminde işlemcim ile oynadım 90 woltu geçmedi ancak 450-550 civarı FPS aldım ve Max 68 oldu ekstra ekran kartını çıkarttım kendi sistemimde öyle test ettim kendi ekran kartı ile kullanınca 90 derece oldu ama takılma yine oldu ayrıca abimin SSD sağlığı 100/99 sistemde ekstra 90 GB boş bunu deme nedenim belli bir depolama seviyesine gelince sistem yavaşlıyor diyenler vardı ondan dedim şimdi abimin sistemindeki RAM'le test edeceğim onda da olursa anakart kalıyor bir onu iade edip başka alırım.
Son düzenleme: