Videoda görüldüğü üzere bilgisayarı yeni topladım ama oyun dışında da böyle sürekli takılıyor dün bu kadar yoktu yardımcı olur musunuz nerede hata yapıyorum.

(RX 7800 XT, R5 7600X, 16 GB RAM)
Video linki:

Bir sürü para bayıldım aşırı moralim bozuk.

SSD,HDD bozuk olabilir. Geçelim diğer ihtimallere:

• Windows Güncelle.
  • BIOS güncelle.
  • Chipset sürücülerini güncelle.
  • DDU indir ve internetini keser temiz silme işlemi gerçekleştir. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra önceden indirmiş olduğu AMD GPU sürücü kurulumunu başlat ve tekrarbilgisayarı yeniden başlat.
Senden İstediklerim:
-GPU-Z kur ve CPU,GPU,GPU HOT SPOT ısı değerlerini benimle paylaş.
-Anakart Marka ve modelini yaz.
-RAM MHz ve CL bilgilerini yaz.

Sorun düzelmezse RAM testi yapalım.

Ekleme: şimdi videoyu sonuna kadar izledim. Muhtemelen GPU ile alakalı. Sürücüsünü temiz kurulum ile kuralım sonra GPU-Z ile ısı değerini takip edelim.

Son düzenleme:

• Windows Güncelle.
  • BIOS güncelle.
  • DDU indir ve internetini keser temiz silme işlemi gerçekleştir. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra önceden indirmiş olduğu AMD GPU sürücü kurulumunu başlat ve tekrarbilgisayarı yeniden başlat.
Senden İstediklerim:

Ekleme: şimdi videoyu sonuna kadar izledim. Muhtemelen GPU ile alakalı. Sürücüsünü temiz kurulum ile kuralım sonra GPU-Z ile ısı değerini takip edelim.
Ayrıca ddu ayarlarından Windows güncellştirmesi ile driver günlelleştirmesini kapatı seç.

• Windows Güncelle.
  • BIOS güncelle.
Senden İstediklerim:

Şu an ddu ile sürücüleri sildim ve sürücüyü tekrardan indirmedim şu an öyle donma takılma vb. sorun yok. Bilgisayardan çok anlamıyorum affınıza sığınarak bi tahminde bulunmak istiyorum. Bana kalırsa sorun yazılımsal olabilir. Driveri indirmediğim için bir sorun yok. Ancak emin olmamakla birlikte şu an Gpu driverini kurmadığım için ekran kartı çalışmıyor sanırım acaba ekran kartı çalıştığında psu yetersiz kalıyor olabilir mi ?
Anakartım: Gigabayte b650m s2h
Psu: Corshair 650w
(İstediğiniz GPU-Z değerlerini ekran kartı driverini kurup hemen paylaşıcam.)

GPU bozukta olabilir. PSU yeterli mi hesaplarım şimdi.
Anakartınız Rev kaç? Rev 1.0 - Rev 1.1 - Rev 1.2 sürümleri mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör: