Toplayamıyorum hocam RAM fiyatlarından ötürü yani anakart işlemci ekran kartı ram dörtlüsü bütçeyi bitiriyor işin içinde kasa + fanlar da olunca daha kötü oluyor.
Bende RAM almadığım için pişmanım. 7500F alacakken bugün 3500X aldım. Ben olsam yinede önce ekran kartına bakardım.

Hocam ekran kartı ikinci el tanıdığımda duruyor zaten ekran kartından yana sorun yok diğer bileşenler önemli benim için.
Elinizdeki sistemi satıp siyah bir sistem kurmak istiyorsunuz anlaşılan. Biraz karışmış mesajlar, neyse.

Alımayı düşündüğünüz kasanın şu an stoğu yok, en son 7.000 TL görünüyor. Bu bütçede o kasa alınmaz.

D501A veya D502A çok daha ucuz ve yerinde bir alternatif. Akvaryum şart ise VG4202FL veya VG4202FLA bakın. İnventus satıyor. Sırasıyka 2.500 ve 3.300 TL.

Kasa + GPU + RAM + Anakart değişimi üç aşağı beş yukarı 43.000 TL yapıyor.

Elinizdeki sistemi satıp siyah bir sistem kurmak istiyorsunuz anlaşılan. Biraz karışmış mesajlar, neyse.

Alımayı düşündüğünüz kasanın şu an stoğu yok, en son 7.000 TL görünüyor. Bu bütçede o kasa alınmaz.

D501A veya D502A çok daha ucuz ve yerinde bir alternatif. Akvaryum şart ise VG4202FL veya VG4202FLA bakın. İnventus satıyor. Sırasıyka 2.500 ve 3.300 TL.

Kasa + GPU + RAM + Anakart değişimi üç aşağı beş yukarı 43.000 TL yapıyor.
Kasanın stoğu var hocam şöyle düşündüm ben RAM'lerimi ve Sıvı soğutmayı satmadan kalan tüm parçaları satarak ikinci el sıfır karışık bir şekilde kurmaya çalışacağım.