Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Multi-Core da 6K düşük puan alıyorsunuz NanoReview verilerine göre konuşuyorum. Bende de aynı işlemci var anakartımdan dolayı full güçte kullanamıyorum ona rağmen 15.5K puan alıyorum. İşlemci kaç derece oluyor? Kaç watt çekiyor test esnasında? HWiNFO ile değerlere bakın.
Stinovy
Uzman
Test esnasında böyle çıkıyor sonuçlarMulti-Core da 6K düşük puan alıyorsunuz NanoReview verilerine göre konuşuyorum. Bende de aynı işlemci var anakartımdan dolayı full güçte kullanamıyorum ona rağmen 15.5K puan alıyorum. İşlemci kaç derece oluyor? Kaç watt çekiyor test esnasında? HWiNFO ile değerlere bakın.
Stinovy
Uzman
Boost ayarı mı kapalı acaba? 5600 olmuş senin işlemci.
Eki Görüntüle 144689
BIOS'tan bir daha kontrol ettim. Core Performance Boost Auto ayarında gözüküyor. Sadece Auto veya disabled yapabiliyorum. X3D Turbo moduda açık ama sonuç 5600'le aynı acaba nedendir?
X3D modunu kapat sorunun düzelecek.BIOS'tan bir daha kontrol ettim. Core Performance Boost Auto ayarında gözüküyor. Sadece Auto veya disabled yapabiliyorum. X3D Turbo moduda açık ama sonuç 5600'le aynı acaba nedendir?
Stinovy
Uzman
Tamam reis ben yazıp gönderdikten sonra gördüm mesajını deneyeceğim Turbo modu kapatıp.
Threadleri açarsan skorun düzelecek. Onlar kapalı, gaming mode varsa onu kapat BIOS'tan.
Threadleri nereden açıyoruz reis.