Fiyat
4.000 TL

Lotus 2

Üstün
Yer
Georgia Martvili
Ürünlerin kullanıcısı eski kız arkadaşımdı. Aramız açıldıktan sonra kasa bende kaldı. Dağıttım parça parça satmak için. Bir süre de ben testbench diye kullandım, artık satıyorum.
Sims ve CS dışında oyun oynamadı makine.

Sistem:
  • Ryzen 7 2700X 8 çekirdek 16 izlek 16 MB işlemci
  • AMD Wraith Prism soğutucu
  • MSI A320M PRO-VH Plus VRM soğutmalı sürümü
  • Aynası maalesef kayıp ama arka braketi vs. var.
İstanbul içi dilediğiniz gibi deneyip alabilirsiniz. Gelecekte arıza durumunda tarafımca onarım sağlayabilirim.

Fiyatım foruma özel 4.000 TL'dir.

Takas tekliflerinizi üste nakit alabileceğim şekilde değerlendiririm.

Özellikle aradığım takaslık ürün: NVIDIA MSI ekran kartı, X79 sistemime kozmetik uyum için.

Ürünlerin kullanıcısı eski kız arkadaşımdı. Aramız açıldıktan sonra kasa bende kaldı. Dağıttım parça parça satmak için. Bir süre de ben testbench diye kullandım, artık satıyorum.
Sims ve CS dışında oyun oynamadı makine.

Sistem:
  • Ryzen 7 2700X 8 çekirdek 16 izlek 16 MB işlemci.
  • AMD Wraith Prism soğutucu.
  • MSI A320M PRO-VH Plus VRM soğutmalı sürümü.
  • Aynası maalesef kayıp ama arka braketi vs. var.
İstanbul içi dilediğiniz gibi deneyip alabilirsiniz. Gelecekte arıza durumunda tarafımca onarım sağlayabilirim.

Fiyatım foruma özel 4.000 TL'dir.

Takas tekliflerinizi üste nakit alabileceğim şekilde değerlendiririm.

Özellikle aradığım takaslık ürün: NVIDIA MSI ekran kartı, X79 sistemime kozmetik uyum için.

Kesin il dışı olmaz değil mi? @Lotus

Yalnız güvenmem Param Güvende ile satma şansın var mı fiyat zormu.
Hocam DH'de oldukça çok referansım mevcut paylaşabilirim. Sahibinden'in Param güvende sisteminin açıkları ve kötüye kullanımlardan kaynaklı güvenmiyorum, ek olarak kesilen komisyonlar hoşuma gitmiyor. %5.5+1.5 toplam 7 alıyorlar, ek olarak kargo desi cüreti cart curt diye gidiyor. Eğer İstabulda varsa bir yakınınız, misafir ederim deneyip alır ürünü yollar size. Ya da forumdan güvendiğiniz birisinden rica edip benden teslim alabilir. Haricen 3. Part aracı sitelerle ticaret yapmamayı tercih ediyorum.

DH Referanslarım.

Malesef hocam. Bundle'yi bozmak istemiyorum.
Sağ olun. Elimdeki masaüstünde A320M anakart ve R5 1600AF var. Aslında işlemciyle beraber soğutucuyu almak isterim ama anakart fazlalık olacak. En azından B450 çipset olsaydı bana makul gelebilirdi. Peki sizdeki anakartla (VRM soğutmalı olduğunu belirtmişsiniz) R7 5700 kullanmam mümkün müdür? Çünkü bendeki anakartta VRM soğutması olmadığı için böyle bir işlemci almaya çekiniyordum. En azından sizdeki ürünleri almaya bahanem olmuş olur.

Sağ olun. Elimdeki masaüstünde A320M anakart ve R5 1600AF var. Aslında işlemciyle beraber soğutucuyu almak isterim ama anakart fazlalık olacak. En azından B450 çipset olsaydı bana makul gelebilirdi. Peki sizdeki anakartla (VRM soğutmalı olduğunu belirtmişsiniz) R7 5700 kullanmam mümkün müdür? Çünkü bendeki anakartta VRM soğutması olmadığı için böyle bir işlemci almaya çekiniyordum. En azından sizdeki ürünleri almaya bahanem olmuş olur.
Kullanabilirsin hocam. Havalı soğutma kullandığın süreçte herhangi bir sorun yaşamayacaksın. Eğer sıvı soğutmaya geçecek olursan VRM throttle yaşarsın, bu da %7-15 kayıp yaşatır.

Ayrıca tavsiyem eğer renderle uğraşmıyorsanız Ön belleği geniş CPU almanız olur, 5700 ile 5600 arasında ufak bir fark var sırf ön bellek yüzünden. TDP max 80w olarak sınırlandırılmıştır 5700'de, pik olarak 100 görebilirsiniz, sahip olduğum anakart throttle olmadan 137w sağlayabiliyor düzenli olarak, elbette hava soğutmalı ile.

1790428896485.webp

Son düzenleme: