R7 5700X3D & RTX 5070Ti sistem oyun sırasında siyah ekran veriyor

Xiety2K

Başarılı
Az önce garip bir şekilde Fortnite oynarken bilgisayar bir anda siyah ekrana düştü. Sesler gelmeye ve TeamSpeak üzerinden konuşmaya devam edebiliyordum. Ekran kartı fanlarını 100'e dayadı ve öyle kaldı. Elimle kapatıp açmak zorunda kaldım bilgisayarı ve bir şey olmamış gibi açıldı. Neden olabilir? Sıcaklık olarak 60 derece de bile değil kart, VRAM'lerde öyle. Sebebi ne olabilir?
Sistem:
  • Ryzen 7 5700X3D
  • Rog Strix B550-F
  • 32GB DDR4 RAM
  • MSI Gaming Trio 5070Ti OC Plus
  • NZXT C1000 80+Gold ATX 3.1 PSU

Not: Driver'ı 577.0'a güncellemiştim 15 dakika öncesinde.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurulum yapmayı dene eğer sorun devam ederse önceki sürüm veya sürümleri denemeni öneririm.

Tekrar olursa deneyeceğim,occt ve furmarkta stresse soktuğumda bana mısın demiyor,kıçı kırık fortnite'ta böyle hata almam can sıkıcı.

RAM frekansı otomatik overclokta mı yoksa elle mi değer girmiştin?

RAM frekansı otomatik overclokta mı yoksa elle mi değer girmiştin?

Bu arada bende 577'ye güncelledim siyah ekran hatası almadım şimdilik ama Reddit'te bu driverda siyah ekran alan kullanıcılar var. Bir önceki drivera dönüşü deneyebilirsin.

Biosta docp açık 3200MHz, oc yok.

Bende 4070s var Reddit'de NVIDIA 560.94 sürümünü önermişlerdi onu kullanıyorum. Zamanında konu açan bir arkadaşta 5070 Ti'di sanırım oyunda bazı hatalardan dolayı deneye deneye 3-4 güncelleme öncesini stabil kabul etmişti onu kullanıyordu. Stabil sürümü bulursanız NVIDIA App silmemizi ve yüklememenizi öneririm oda işleri bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…