Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bir virüs taraması yap bence Kasperskyle falan. Kesinlikle normal değil.
farketmez1234
Uzman
Böyle olmasının sebebi nedir? 1-2 haftadır böyle PC aşırı kasıyor böyle oldugu zaman.
R7 5700X3D.
RX 7700XT.
Eki Görüntüle 155003
%100 GPU kullanan uygulamaları silip tekrar yükle.
omrylgn15
Uzman
Hocam defalarca denedim.%100 GPU kullanan uygulamaları silip tekrar yükle.
Tabii hocam tarama yaparım ama AC Odyssey TR yama dışında sadece Steam kullandım, başka dosya indirmedim. Ondan kaynaklı olabilir mi?Hocam bir virüs taraması yap bence Kaspersky'le falan. Kesinlikle normal değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
farketmez1234
Uzman
Görev yöneticisindeyken uygulamaya sağ tıkla ve düşük öncelik olarak ayarla.
Bu konuda bahsettiğimi AMD uygulamasında yap.
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben ekran kartımın boştayken normalde çalışması gereken sıcaklıktan yaklaşık 15 derece daha sıcak çalışmasını sebep olan sorunu çözdüm. Sizin de böyle bir probleminiz varsa bunu okuyabilirsiniz. Ben ekran kartımı kışın aldım ve boştayken sıcaklığı 38-40 derece civarındaydı. Malum yaz ayları geldi ve havalar epey ısındı. Geçen gün ekran kartı boştayken sıcaklığına baktım ve 53 dereceye geldiğini fark ettim. Arkada çalışan herhangi bir uygulama olmamasına rağmen "NVIDIA App" uygulamasına girdiğimde "GPU saat frekansı" ve "VRAM saat frekansı" son seviyede...
- farketmez1234
- dikkat ekran
- Forum: Ekran Kartı
Bu konuda bahsettiğimi AMD uygulamasında yap.
farketmez1234
Uzman
ben sorunlara çok kısa sürede çözüm bulamazsam direkt format atıp geçiyorum, küçük bir öneri.
Oyunları, uygulamaları tekrar yüklemek zor olmuyor mu? Ben sonuna kadar araştırırım ancak başka çare kalmazsa format atarım. 2 TB oyun mu iner Türkiye şartlarında?
- Makaleler
- 5
Normalde o kadar kullanmaması lazım. Virüs taraması yapın. Riske atmamak için temiz kurulum ile formatlayın.
Benim ayrı ayrı iki tane 1TB diskim var olduğu gibi ayrıca 250GB program vb. kurulum dosyalarını tuttuğum SSD var ama zaten 500Mbps internet sahibi olduğum için hiçbir uygulama/oyunu baştan indirmek beni korkutmuyor. Zaten oynadığım oyunlara sık sık yüksek GB güncellemeler geliyor.Oyunları, uygulamaları tekrar yüklemek zor olmuyor mu? Ben sonuna kadar araştırırım ancak başka çare kalmazsa format atarım. 2 TB oyun mu iner Türkiye şartlarında?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaandrick Lamar
Yetkin
Hocam steelseries moments serv. uygulaması oyun içi anları kaydediyor. Gördüğüm kadarıyla kullanan diğer uygulama da ekran kartı driverı. Kayıt özelliğini kapatırsanız ya da farklı bir uygulama kullanırsanız düzeleceğini düşünüyorum.
Arkada bir render alma mevzusu bile dönüyor olabilir. Google a steelseries moments service yazdığımda ilk çıkan şey servisin oyun içi kayıt yaptığı hakkında kısa bir başlık...
Uygulama çok lazımsa Steelseries in kendi sitesinde şu kaynaktan destek alabilirsiniz: https://support.steelseries.com/hc/...1-I-m-having-FPS-drop-when-Moments-is-running
Lazım değil ise uygulamayı kaldırabilir ya da kayıt özelliğini kapatabilirsiniz. Kapatmak için steelseries yukarıdaki linkten destek alabilir ya da uygulamayı kullanan birinin yazmasını bekleyebilirsiniz. (ben hiç kullanmadım)
Reddit de sizinle aynı sorunu yaşayanlar: https://www.reddit.com/r/steelseries/s/pcOU0EiPOF
Kısacası bilgisayarınızda virüs yok, format atmanıza gerek yok.
Arkada bir render alma mevzusu bile dönüyor olabilir. Google a steelseries moments service yazdığımda ilk çıkan şey servisin oyun içi kayıt yaptığı hakkında kısa bir başlık...
Uygulama çok lazımsa Steelseries in kendi sitesinde şu kaynaktan destek alabilirsiniz: https://support.steelseries.com/hc/...1-I-m-having-FPS-drop-when-Moments-is-running
Lazım değil ise uygulamayı kaldırabilir ya da kayıt özelliğini kapatabilirsiniz. Kapatmak için steelseries yukarıdaki linkten destek alabilir ya da uygulamayı kullanan birinin yazmasını bekleyebilirsiniz. (ben hiç kullanmadım)
Reddit de sizinle aynı sorunu yaşayanlar: https://www.reddit.com/r/steelseries/s/pcOU0EiPOF
Kısacası bilgisayarınızda virüs yok, format atmanıza gerek yok.
Son düzenleme: