omrylgn15

Uzman
Böyle olmasının sebebi nedir? 1-2 haftadır böyle PC aşırı kasıyor böyle oldugu zaman.
R7 5700X3D.
RX 7700XT.

1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam SteelSeries moments serv. Uygulaması oyun içi anları kaydediyor. Gördüğüm kadarıyla kullanan diğer uygulama da ekran kartı driverı. Kayıt özelliğini kapatırsanız ya da farklı bir uygulama kullanırsanız düzeleceğini düşünüyorum.

Arkada bir render alma mevzusu bile dönüyor olabilir. Google'a SteelSeries moments service yazdığımda ilk çıkan şey servisin oyun içi kayıt yaptığı hakkında kısa bir başlık...

Uygulama çok lazımsa SteelSeries'in kendi sitesinde şu kaynaktan destek alabilirsiniz: https://support.steelseries.com/hc/...1-I-m-having-FPS-drop-when-Moments-is-running

Lazım değil ise uygulamayı kaldırabilir ya da kayıt özelliğini kapatabilirsiniz. Kapatmak için SteelSeries yukarıdaki linkten destek alabilir ya da uygulamayı kullanan birinin yazmasını bekleyebilirsiniz. (ben hiç kullanmadım)

Reddit de sizinle aynı sorunu yaşayanlar: https://www.reddit.com/r/steelseries/s/pcOU0EiPOF

Kısacası bilgisayarınızda virüs yok, format atmanıza gerek yok.
SS Kapatınca da böyle devam ediyor hocam. ayrıca ss mouse kullandıgım için uygulamaya ihtiyacım oluyor. Ayrıca açık uygulamaları kapattım sadece 1 sekme youtube açık ve aynı sorun devam ediyor.
3.webp

Kafayı yemeye başladı bu arkadaşlar. Sanırım SS ile çok da alakası yok gibi
4.webp

Son düzenleme:
DDU ile Driver'ı silip yüklemeyi denedin mi? Çok garip akla bir çözüm gelmiyor. Benim de geçen ay durduk yerde sürekli WattMan hatası alıyordum sil yükle yaptım geçti birbirinden apayrı sorunlar ama GPU kullanımı olunca bir denemeni tavsiye ederim.

DDU ile Driver'ı silip yüklemeyi denedin mi? Çok garip akla bir çözüm gelmiyor. Benim de geçen ay durduk yerde sürekli WattMan hatası alıyordum sil yükle yaptım geçti birbirinden apayrı sorunlar ama GPU kullanımı olunca bir denemeni tavsiye ederim.
2 defa denedim hocam ama hala devam ediyor. Tabii bu sorun her zaman olmuyor. Ortalama haftanın 2-3 günü karşılaşıyorum.

SS Kapatınca da böyle devam ediyor hocam. ayrıca ss mouse kullandıgım için uygulamaya ihtiyacım oluyor. Ayrıca açık uygulamaları kapattım sadece 1 sekme youtube açık ve aynı sorun devam ediyor. Eki Görüntüle 155010

Kafayı yemeye başladı bu arkadaşlar. Sanırım SS ile çok da alakası yok gibiEki Görüntüle 155033
Radeon ReLive kapatın, o da oyun içi kayıt alıyor. Radeon ayarlar sistem menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlayın. (bu işlem yaptığınız tüm undervolt ya da fan ayarlarını radon uygulaması üzerinden yapıldıysa devre dışı bırakacak). Sıfırladıktan sonra da kayıt ve yayın kısmına gelip ayarları kontrol edin. Hatta o kısmın ekran görüntüsünü fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra burada paylaşın.

@omrylgn15 sorunu çözebildiniz mi? çözdüyseniz aynı sorunu yaşayabilecek kullanıcıları yönlendirebilmesi adına anlatabilir misiniz?

Son düzenleme:
Radeon ReLive kapatın, o da oyun içi kayıt alıyor. Radeon ayarlar sistem menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlayın. (bu işlem yaptığınız tüm undervolt ya da fan ayarlarını radon uygulaması üzerinden yapıldıysa devre dışı bırakacak). Sıfırladıktan sonra da kayıt ve yayın kısmına gelip ayarları kontrol edin. Hatta o kısmın ekran görüntüsünü fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra burada paylaşın.

@omrylgn15 sorunu çözebildiniz mi? çözdüyseniz aynı sorunu yaşayabilecek kullanıcıları yönlendirebilmesi adına anlatabilir misiniz?
Hocam hayır hala sorun devam ediyor. Radeon ayarlarına hiçbir şekilde dokunmadım sürücüyü kurduğum haliyle kullanıyorum. 3-4 defa ddu ile silip tekrar yüklediğimde muhtemelen ayarlar sıfırlanıyordur zaten ama tekrar onu da deneyeceğim hocam. ReLive ilk defa duydum şimdi ona bakacağım.