R7 5700X3D & RX 7700XT sistemde %100 ekran kartı kullanımı

omrylgn15 1

Uzman
Böyle olmasının sebebi nedir? 1-2 haftadır böyle PC aşırı kasıyor böyle oldugu zaman.
R7 5700X3D.
RX 7700XT.

Son düzenleyen: Moderatör:
SS Kapatınca da böyle devam ediyor hocam. ayrıca ss mouse kullandıgım için uygulamaya ihtiyacım oluyor. Ayrıca açık uygulamaları kapattım sadece 1 sekme youtube açık ve aynı sorun devam ediyor.

Kafayı yemeye başladı bu arkadaşlar. Sanırım SS ile çok da alakası yok gibi

Son düzenleme:
Temiz format at kurtul.
Sanırım öyle yapacağım hocam. 1 TB veri var yedekleyecek diskim yok. Çok önemli değil tekrar indirebileceğim şeyler ama 24 Mbps internet ile çok sıcak bakmıyordum ama yapacak bir şey yok.

DDU ile Driver'ı silip yüklemeyi denedin mi? Çok garip akla bir çözüm gelmiyor. Benim de geçen ay durduk yerde sürekli WattMan hatası alıyordum sil yükle yaptım geçti birbirinden apayrı sorunlar ama GPU kullanımı olunca bir denemeni tavsiye ederim.

2 defa denedim hocam ama hala devam ediyor. Tabii bu sorun her zaman olmuyor. Ortalama haftanın 2-3 günü karşılaşıyorum.

Radeon ReLive kapatın, o da oyun içi kayıt alıyor. Radeon ayarlar sistem menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlayın. (bu işlem yaptığınız tüm undervolt ya da fan ayarlarını radon uygulaması üzerinden yapıldıysa devre dışı bırakacak). Sıfırladıktan sonra da kayıt ve yayın kısmına gelip ayarları kontrol edin. Hatta o kısmın ekran görüntüsünü fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra burada paylaşın.

@omrylgn15 sorunu çözebildiniz mi? çözdüyseniz aynı sorunu yaşayabilecek kullanıcıları yönlendirebilmesi adına anlatabilir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam hayır hala sorun devam ediyor. Radeon ayarlarına hiçbir şekilde dokunmadım sürücüyü kurduğum haliyle kullanıyorum. 3-4 defa ddu ile silip tekrar yüklediğimde muhtemelen ayarlar sıfırlanıyordur zaten ama tekrar onu da deneyeceğim hocam. ReLive ilk defa duydum şimdi ona bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…