TechPowerUp listesinde high Tier'da bulunuyor AP201 çok iyi kasa. NZXT'yi satış stratejisi yüzünden tercih etmiyorum. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar.

NZXT'nin pazarlama ve satış stratejisi kesinlikle öyle katılıyorum. Sevmem de pek NZXT'yi hele kitlesini hiç sevmem beş para etmez ürünlere dünya para bayılırlar ancak H5 Flow'u istisna görebiliyorum fiyatı ucuz ve performansı gerçekten çok başarılı.

O işlemciye o sıcaklıklar normal. LS720 soğutucu + 7700X, 4 intake, 2 egzoz fanlı mesh kasada termallerim yükte 90 civarı, oyunda 60.

Cam o kadar fark ettirmez, bir yeri kaçırmışsındır. Ben olsam devam ederim bu şekilde. Yine de egzoz sayısını arttırmakta fayda var.

Intake yok hiç. 1 egzoz fanım var sadece.
Sıvı soğutman havayı içeri mi basıyor dışarı mı?

TechPowerUp listesinde high Tier'da bulunuyor AP201 çok iyi kasa. NZXT'yi satış stratejisi yüzünden tercih etmiyorum. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar.

Phanteks'in kasası gerçekten çok iyi. Ona benzer Deepcool CH260 var. Jumbum harici getiren yok Türkiye'ye. Bu tarz kasalar benim de çok hoşuma gidiyor. AP202 modelini çıkaracaktı Asus. Bakalım belki ben de bulursam öyle ve iyi fiyatsa geçerim bunlardan birine. AP201 iyi ama dediğiniz gibi intake atmak lazım içine. Ya da tahliye eden 4 egzoz fena olmaz. Bu kasalara hava soğutmalar daha iyi olur diye düşünüyorum.

Fan ayarı, kurulumu doğru yapılırsa soğutma performansı çok iyi oluyor bu küçük kasaların hocam. H5 Flow da biraz boyutuna borçlu o soğutma performansını.

H3 Flow çıkardılar şimdi. Micro Atx kasası. O da fena değil. Malzeme kalitesi çok iyi ya NZXT'nin. HYTE kasalarını beğeniyorum bir de. Çok pahalılar ya. Asus'un f/p yanı daha iyi kalır bunlara. 3.500'e satın almıştım ben bu kasayı 1 yıl önce. Pahalı tabi yine de.

Phanteks'in kasası gerçekten çok iyi. Ona benzer DeepCool CH260 var. Jumbum harici getiren yok Türkiye'ye. Bu tarz kasalar benim de çok hoşuma gidiyor. AP202 modelini çıkaracaktı ASUS. Bakalım belki ben de bulursam öyle ve iyi fiyatsa geçerim bunlardan birine. AP201 iyi ama dediğiniz gibi intake atmak lazım içine. Ya da tahliye eden 4 egzoz fena olmaz. Bu kasalara hava soğutmalar daha iyi olur diye düşünüyorum.

AP202'yi A31 ve GT502 ile beraber incelemiştim. Ancak A202 ile m-ATX serisinden çıktı ya o tiplede M3 ve dediğiniz CH260 var. Ben Phanteks kalitesini çok beğendiğimden bana daha premium geliyor sanırım :). Jumbum güzel site bende sıvı soğutma ve fanlarımı oradan aldım. Sizde zaten 4 egzoz var ama ısınan hava yükseldiği için ekran kartı ısısını radyatöre veriyorsunuz bu da ister istemez işlemciye etki ediyor. İntake olanlar ekran kartını biraz daha serinletirse bu işlemciye de yansır. Oldum olasıya bu tip kasalar hep hoşuma gitmiştir. Ancak kablolamasından korkup hep vazgeçtim :D.

AP202'yi A31 ve GT502 ile beraber incelemiştim. Ancak A202 ile m-ATX serisinden çıktı ya o tiplede M3 ve dediğiniz CH260 var. Ben Phanteks kalitesini çok beğendiğimden bana daha premium geliyor sanırım :). Jumbum güzel site bende sıvı soğutma ve fanlarımı oradan aldım. Sizde zaten 4 egzoz var ama ısınan hava yükseldiği için ekran kartı ısısını radyatöre veriyorsunuz bu da ister istemez işlemciye etki ediyor. İntake olanlar ekran kartını biraz daha serinletirse bu işlemciye de yansır. Oldum olasıya bu tip kasalar hep hoşuma gitmiştir. Ancak kablolamasından korkup hep vazgeçtim :D.

Kablo gizleme yerlerini beğendim ben AP201'de. Ama alan çok kısıtlı olduğu için zor oluyor harbiden. İleride ATX anakarta geçip, A31 veya Lian Li çekme düşüncem var. Deepcool'un ve Phanteks'in tedarikçisi pek yok. Phanteks'i sanırım bir de inventus sitesi getiriyordu. Phanteks, Montech gibi markalar populerleşmeli gerçekten.

Kablo gizleme yerlerini beğendim ben AP201'de. Ama alan çok kısıtlı olduğu için zor oluyor harbiden. İleride ATX anakarta geçip, A31 veya Lian Li çekme düşüncem var. DeepCool'un ve Phanteks'in tedarikçisi pek yok. Phanteks'i sanırım bir de inventus sitesi getiriyordu. Phanteks, Montech gibi markalar populerleşmeli gerçekten.

Lian Li de dynamic mini V2 Flow ve Vector V100 var acayip hoşuma gittiler. Phanteks'i normalde corax getiriyordu artık ilgilendirmiyor yarı yarıya inventus getiriyor şu an bende birkaç parçayı oradan aldım. Ancak büyük çoğunluğunu yurt dışından @Jumbum getiriyor. Bende fanları sıvı soğutmamı oradan aldım sağlamda geldi.

Lian Li de dynamic mini V2 Flow ve Vector V100 var acayip hoşuma gittiler. Phanteks'i normalde corax getiriyordu artık ilgilendirmiyor yarı yarıya inventus getiriyor şu an bende birkaç parçayı oradan aldım. Ancak büyük çoğunluğunu yurt dışından @Jumbum getiriyor. Bende fanları sıvı soğutmamı oradan aldım sağlamda geldi.

Eyvallah hocam, sağ olun. Aklımda bulunduracağım.