R7 7700 Per Core PBO Sonuçları

Biz yövmiyeci adamlarız, milletin kutu kutu işlemci denediği yerde iyi silikon bulursak yaparız, bulamazsak imkan deneriz o da olmazsa kapatıp kullanırız artık
Ben iyisinde değilim, silikon bulsam yeter. Elimdeki işlemciyi AMD ye geri göndereceğim. "Eritin, tekrar tepsiye dökün, birde silikon sıkın biraz ilave" diyeceğim. 6200 1:1 yapamayan 2067 FCLK çıkamayan test örneği göndermişler bana. Şuan 10000 serisinin isimlendirilmemiş işlemcilerinin yavaş yavaş Bench lerde gözüktüğü gibi o zamanın Bench işlemcisi var muhtemelen bende. Tabiri caizse bana çakmışlar bunu .

@Ayhan Dönmez valla 1 sene bekleme şimdilik sat 9800X3D ye geç, 10000 serisi çıkınca yine sat ona geç diyen bir dürtü var içimde bu sıra. Zor tutuyorum kendimi

Kaybedenler kulübü, artık treni kaçırdık. Yok öyle tak çalıştır vs. Test işlemcilerini hep kakalamışlar, hepsi aynı fiyat bir de. Normalde bunları kelepir fiyattan vermeleri lazım.

@MAH0A, 3D'ye geçersen loto şansın daha da düşer. Bu arada denk mi geliyor bilmiyorum, benim Platinum silikon 3600'üm de traydi, bu 9700X de Tray. Şu an @Strider0628 'da olan 7700'ü de Tray almıştım.

Şansını geleneksel ama Tray işlemciler ile bir dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…