Biz yövmiyeci adamlarız, milletin kutu kutu işlemci denediği yerde iyi silikon bulursak yaparız, bulamazsak imkan deneriz o da olmazsa kapatıp kullanırız artık 
Ben iyisinde değilim, silikon bulsam yeter. Elimdeki işlemciyi AMD ye geri göndereceğim. "Eritin, tekrar tepsiye dökün, birde silikon sıkın biraz ilave" diyeceğim. 6200 1:1 yapamayan 2067 FCLK çıkamayan test örneği göndermişler bana. Şuan 10000 serisinin isimlendirilmemiş işlemcilerinin yavaş yavaş Bench lerde gözüktüğü gibi o zamanın Bench işlemcisi var muhtemelen bende. Tabiri caizse bana çakmışlar bunuBiz yövmiyeci adamlarız, milletin kutu kutu işlemci denediği yerde iyi silikon bulursak yaparız, bulamazsak imkan deneriz o da olmazsa kapatıp kullanırız artık![]()
Ben iyisinde değilim, silikon bulsam yeter. Elimdeki işlemciyi AMD ye geri göndereceğim. "Eritin, tekrar tepsiye dökün, birde silikon sıkın biraz ilave" diyeceğim. 6200 1:1 yapamayan 2067 FCLK çıkamayan test örneği göndermişler bana. Şuan 10000 serisinin isimlendirilmemiş işlemcilerinin yavaş yavaş Bench lerde gözüktüğü gibi o zamanın Bench işlemcisi var muhtemelen bende. Tabiri caizse bana çakmışlar bunu.
@Ayhan Dönmez valla 1 sene bekleme şimdilik sat 9800X3D ye geç, 10000 serisi çıkınca yine sat ona geç diyen bir dürtü var içimde bu sıra. Zor tutuyorum kendimi![]()