- Makaleler
- 1
tRFC2 288 deneyebilirim. PBO'yu bir tık daha bugün her ihtimale karşı gevşettim -50 olan kısmı kıstım. Ram test pro içinde bakabilirim.
Onu bugün denedim size söylemeyi unutmuşum hocam CMOS attırmak zorunda kaldı evet maalesef yemiyor.
Ekstra olarak birde R23 multi deneyeyim diyorum, @babe1337 sonuçlarını merak ediyordu.
Evet, karşılaştırın beraber. Stabilitesinden emin ol bu ayarların. VSOC 1.29, VDDP 1.1 ayarla öyle vermediysen. Tam değer olsun ikisi de.
@Strider0628 Bu programda Benchmark da var, ona da bakarsınız. AIDA64'ten Memory Benchmark aynı şekilde bakarsın. AIDA64 8.30 sürümü için Reddit'te Trial key var, onu kullanabilirsin. Read, Write, Copy tam görünür. Diğer türlü sadece Read ve ns görünüyor.
RAM Test Pro: Program for stress testing and benchmarking DDR5, DDR4, DDR3 memory.
Memory stability test and benchmarking for DDR5, DDR4, DDR3 memory.
Windows Memory Cleaner
This free RAM cleaner uses native Windows features to efficiently clear memory areas. A compact, portable, and smart application for your computer.
Memory Cleaner bellek temizliği sonrası Auto basıp Memory Allocate et. Errors 1, Minutes 180 kalsın. Start deyince başlar, HWiNFO'dan sensörleri takip edersin.
tRFC2 288 ve tRCDWR 16 kısmını dene tRCD CTRL dediğim kısımdan. İkisine ayrı ayrı bak, Boot etmeyebilir. @Strider0628