Ekran kartini Amazon uzerinden satin aldim ve Pazar gunu teslim edildi. Sifir kart. Denedigim oyunlar FH5, Expedition: 33 ve Warframe. Stock ayarlarda hepsinde cokuyor. Furmark ve kendi stress testlerinde cokme yasanmadi stock ayarlarda.
Eger karta undervolt yaparsam (-75 mV civari stabil gorunuyor) ve power limiti'de -15% civarlarinda dusurursem, bahsi gecen oyunlarin tamaminda stabil calisiyor. Ben fabrika cikisli OC ayarlarinin asiri agresif olabileceginden supheleniyorum, ozellikle ustundeki silikon icin. Eger performans farki stock ve bu ayarlar arasinda fazla ise iade etmeyi planliyorum. Ancak iadeden once baska cozum onerileri varsa gormek istedigim icin de bu konuyu olusturuyorum.
Ikisi de stock haliyle boyleydi. Doom The Dark Ages oynadim, bayagi uzun bir sure. Gik bile cikarmadi. Performansi da gayet guzel fiyati icin. Sahsen begendim.
Denedim. EXPO acik/kapali da denedim. BIOS'u Clear CMOS ile sifirlayip yine denedim. BIOS guncelledim denedim. Kart problemli. Kartin kendi iki BIOS'undan birinde zaten ikinci ekran rastgele gidip gidip geliyordu. Ben karttan baska bir seyde sorun bulamiyorum ya. Yani 3080 calisiyor, bu calismiyor.
Ikisi de stock haliyle boyleydi. Doom The Dark Ages oynadim, bayagi uzun bir sure. Gik bile cikarmadi. Performansi da gayet guzel fiyati icin. Sahsen begendim.
Hayret bir olay normalde XFX düzgün çalışıp Sapphire'in bu sorunu vermesi lazımdı . Ne kadara aldın hocam? Sabah giga Elite 35k idi o da top tier bir modeldi. ASRocK'den sonra en beğendiğim model kendisi.
Hayret bir olay normalde XFX düzgün çalışıp Sapphire'in bu sorunu vermesi lazımdı . Ne kadara aldın hocam? Sabah giga Elite 35k idi o da top tier bir modeldi. ASRocK'den sonra en beğendiğim model kendisi.
Bence tipi guzel ya. Hatta en begendigim 9070XT olabilir. Ilk bunu almayi dusunmustum ama Sapphire diye almak istememistim. Belki en bastan bunu alsam hic problem yasamayacaktim.