Ben bir hata yaptım. Ryzen Master uygulaması ile oto OC tuşuna bastım bilgisayar açılma ekranında mavi ekran veriyor açılmadan resetliyor kendini. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Anakart: MSI MAG Tomahawk B650 Wi-Fi
Çıkardım taktım şu an hiç ekran gelmiyor siyah ekran var klavye mouse 3 4 keredir kendi kendine yanıp sönüyor belli aralıklarla sonra monitör görüntü yok diyor geri sayıyor.
Bir önceki konuda dediğim gibi güvenli mod ile düzenlemen gerekiyor. Clear cmos vs bios üzerinden yapılan değişiklikler için geçerli oluyor çoğunlukla.
Bir önceki konuda dediğim gibi güvenli mod ile düzenlemen gerekiyor. Clear CMOS vs BIOS üzerinden yapılan değişiklikler için geçerli oluyor çoğunlukla.
Bir önceki konuda dediğim gibi güvenli mod ile düzenlemen gerekiyor. Clear CMOS vs BIOS üzerinden yapılan değişiklikler için geçerli oluyor çoğunlukla.
Dediğiniz şekilde Ryzen Master'i sildim BIOS sıfırladım ama bu sefer de RAM hızım düştü BIOS'a giremiyorum F10 spamlamama rağmen bilgisayar açılış ekranına atıyor.
Dediğiniz şekilde Ryzen Master'i sildim BIOS sıfırladım ama bu sefer de RAM hızım düştü BIOS'a giremiyorum F10 spamlamama rağmen bilgisayar açılış ekranına atıyor.