Hocam 9000 serisi bir Ryzen işlemci almadığınız süreçte o sıcaklıklar 50 60 olmaz zaten PBO ile çekirdekleri tek tek ayarlarsanız 60 dereceye düşürürsünüz kayıp olmaz hatta FPS'iniz artar.
60'a düşmez. Fazla iyimser olmuş ama stok kullanmaktan çok daha iyi olacağı kesin.

60'a düşmez. Fazla iyimser olmuş ama stok kullanmaktan çok daha iyi olacağı kesin.

Screenshot 2025-09-23 at 20-18-56 AMD İŞLEMCİN VARSA BU VİDEOYU İZLE Ryzen PBO Rehberi - YouT...webp

Attığım videodaki sıcaklık değerlerine bakarsanız 20 derece bir fark var, orada oyunda değil genel olarak konuştum yani kesinlikle PUBG'de 20 derece düşer falan demedim, ekstra olarak o mesajdan önce 'silikon kaliteniz iyiyse' demişim yani 5 10 derece bir sapma olabilir silikon kalitesine göre. Ekstra olarak en son mesajda 15 derece demişim, bu da benim kendi deneyimim normalde 78 83 arası gidip geliyordu sıcaklıklar 61 59 arası gidip gelmeye başladı, burada cımbızlan sadece yanlış anlaşılmaya müsait bir bölüme cevap vermişsiniz. Keza 20 derece fark etmeyeceğini kesin ve net olarak anlayamayız silikon kalitesi ve kasa yapısına göre değişir.