@zalfo430 rehberdeki "12.3 kısmından" seçtiğiniz ayarların ne işe yaradığını öğrenebilirsiniz

@zalfo430 rehberdeki "12.3 kısmından" seçtiğiniz ayarların ne işe yaradığını öğrenebilirsiniz

Windows Memory Clean şart mı? ISLC diye uygulama var, RAM'dekileri silebiliyorum.

1787671041078.webp

Ayarlar bu mu üstteki tiki kendi işaretledi.

N63 yazan.

Ve herşeyi kapatmam mı lazım çalışırken.

Başlattım.

Dosya Ekleri

• IMG_1222.webp
    IMG_1222.webp
    4,4 MB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Windows Memory Clean şart mı? ISLC diye uygulama var, RAM'dekileri silebiliyorum.

Eki Görüntüle 275833

Ayarlar bu mu üstteki tiki kendi işaretledi.

N63 yazan.

Ve herşeyi kapatmam mı lazım çalışırken.

Başlattım.
Windows Memory Clean'i kullanın. Sadece VT3 yazan işaretli olacak diğerinin tikini kaldırın. Raminiz zaten yeterli seviyede neden islc kullanıyorsunuz? Arkada başka birşey açık olmasın. Rami optimize ettikten sonra Windows Memory Clean'i kapatın

Windows Memory Clean'i kullanın. Sadece VT3 yazan işaretli olacak diğerinin tikini kaldırın. Raminiz zaten yeterli seviyede neden islc kullanıyorsunuz? Arkada başka birşey açık olmasın. Rami optimize ettikten sonra Windows Memory Clean'i kapatın
Şimdi gördüm mesajınızı. 30 dakika oldu sanırım test. Vt3 ün üstündeki de tikli ben tiklemedim otomatik tikledi böyledir diye başlattım sorun olur mu?

Şuan durum böyle.

Windows memory clean yapmadım ya gereksiz gibi geldi bakalım patlayacak mı :D bu işin uzmanları biliyordur.

Dosya Ekleri

• IMG_1223.webp
    IMG_1223.webp
    3,4 MB · Görüntüleme: 0