Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Input'u direkt kesiyor sistem herhangi bir şekilde görüntü alamıyorum ekran kartını sıfırlamak için ctrl+windows+shift+b yapıyorum ondan sonra bile görüntü gelmiyor mecburen yeniden başlatıyorum.
@29742, ekran kartı boşta olmasına rağmen sıcak değil mi sizce? GPU-Z içinden Render testi başlatıp sıcaklıkları yeniden atar mısınız? Fazla ısınmaması gerekiyor.
Input'u direkt kesiyor sistem herhangi bir şekilde görüntü alamıyorum ekran kartını sıfırlamak için ctrl+windows+shift+b yapıyorum ondan sonra bile görüntü gelmiyor mecburen yeniden başlatıyorum.
Ben de benzer bir sorun vardı. Hemen yeniden başlatırsam bir log güzkmüyordu ama belirli bir süre bekleyip tekrardan yeniden başaltırsam bir log görebiliyoırdum. Sonuçta log yazar mı yazsa da işe yarar bir log olur mu bilmiyorum tabii.
@29742, ekran kartı boşta olmasına rağmen sıcak değil mi sizce? GPU-Z içinden render testi başlatıp sıcaklıkları yeniden atar mısınız? Fazla ısınmaması gerekiyor.