Detaylar
Kim cevapladı?Dagster3532
Becerikli
Elinizde başka bir sistem var mı bu kartı test edebileceğiniz? Veya başka bir güç kaynağı da olur. Normalde yarısını bile kullanmayacak bir testti bu.
Maalesef yok.
Umarım ekran kartında sorun yoktur sorun PSU dur.
Elinizde başka bir sistem var mı bu kartı test edebileceğiniz? Veya başka bir güç kaynağı da olur. Normalde yarısını bile kullanmayacak bir testti bu.
Umarım ekran kartında sorun yoktur sorun PSU dur.
Dagster3532
Becerikli
@29742, peki kartı NVIDIA App veya MSI Afterburner üzerinden kademeli olarak güç limitini aşağı çekerek tekrar dener misiniz? İlkte mesela %60 falan yapın.
Normalde bu güç kaynağının sisteme bence yetmesi lazımdı. 3080 OC ve 7500F'i kendim 600W ile 8 ay sorunsuz kullandım. Belki arızalı olabilir veya kart çok ısındığı için korumaya geçiyor olabilir.
Normalde bu güç kaynağının sisteme bence yetmesi lazımdı. 3080 OC ve 7500F'i kendim 600W ile 8 ay sorunsuz kullandım. Belki arızalı olabilir veya kart çok ısındığı için korumaya geçiyor olabilir.
@29742, peki kartı NVIDIA App veya MSI Afterburner üzerinden kademeli olarak güç limitini aşağı çekerek tekrar dener misiniz? İlkte mesela %60 falan yapın.
Dediğiniz gibi yaptım 1 saniye sonra tekrar aynı hatayı verdi.
Dagster3532
Becerikli
Dediğiniz gibi yaptım 1 saniye sonra tekrar aynı hatayı verdi.
Hatayı verince kartın fanları çok hızlı bir şekilde durmadan dönmeye mi başlıyor?
Hatayı verince kartın fanları çok hızlı bir şekilde durmadan dönmeye mi başlıyor?
Hayır.
Dagster3532
Becerikli
Güç kaynağı gibi duruyor. Farklı bir ekran kartı, PSU veya iGPU ile deneseniz aslında belki kesinleşebilirdi.
Dagster3532
Becerikli
Aygıt yöneticisinde bilinmeyen PCI aygıtı var. Donanım kimliği:
PCI\VEN_10DE&DEV_1AD7&SUBSYS_37151462&REV_A1
Bununla alakalı olabilir mi?
Chipset güncel
Ekran kartını kaldırıp. Ve varsa SATA portunu boşaltıp tekrar dener misiniz?
Ekran kartını kaldırıp. Ve varsa SATA portunu boşaltıp tekrar dener misiniz?
Ekran kartı driverını silip denememi mi istiyorsunuz komple sökmemi mi?
Yeni konular
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-