Driver hocam net yani.
Bir alt sürüme geç olmadı donanım hızlanmalı GPU ve oyun modunu kapat Game bar kapat rest at yine olmadı mouse Hz 500 çek oyunda soeun olabilir.
DDU ile kaldırıp manuel olarak bir eski sürüm mü yüklemeliyim ?Driver hocam net yani.
Bir alt sürüme geç olmadı donanım hızlanmalı GPU ve oyun modunu kapat Game bar kapat rest at yine olmadı mouse Hz 500 çek oyunda soeun olabilir.
DDU ile kaldırıp manuel olarak bir eski sürüm mü yüklemeliyim?
Evet kaldırken güvenli moda kurarken güvenli modan cıkın Ethernet baglantısını manuel olarak kesin kurun reset atın Ethernet aktif edip deneyimleyin.
DDU ile kaldırıyorum PC yeniden başlıyor ama otomatik kendisi driver kuruyor. Bunu neden yapıyor?
Ethernet baglantızı kesin demiştim ve DDU ayarlada Update aygıt yükleme devre dısı bırakın secenegi var onu tikleyin bir daha kaldırın gerekirse modemi kapatın öyle kurun.
DDU ile sildim. İnterneti kapattım yeniden başladı şimdi kurmadı. Daha demin kurduğu driver en eski sürümdü nasıl oluyor anlamadım.
NVIDIA sitesine girip en son sürümün altında diğer sürümler var onun bir altındakini indirip kurun bunu önceden hazır etmeniz gerekirdi bir daha kurulacak bir daha kaldıracaksınız.
Oyunda test edip dönüş sağlayın Windows grafik ayarlarında donanım hızlanma GPU devre dısı yapar mısınız bir de.