serkan

Başarılı
Selamlar.

Su anda bu sistemde 4060ti ekran karti kullanmaktayim ve 4070 Ti Super ile guncellemek istiyorum.

Piyasada en makul gozuken GainWard modeli en uygun da o. Marka takintim olmadigindan tercih edilebilir diye dusunuyorum. Sorun yasar miyim?

Su anda da Galax kullaniyorum hicbir sorunla karsilasmadim.

Hocam sıcaklık değerlerine bakın en ucuz olanı alın bence.

1747502594935.webp

Bu sonuclara bakarsak ASUS ile cok az fark var diger testlerde de ayni sekilde. Gayet iyi gozukuyor. Fiyat olarak da 38 civariydi.

Bütçe nedir ve AMD ile aranız nasıl?
Butceyi maksiumum 40 dusunuyorum. AMD ekran karti daha once kullanmadim, ekran kartinda nvidia tercihim oluyor genelde ama, fikirleriniz varsa tabii buyurun.

Selamlar.

Su anda bu sistemde 4060ti ekran karti kullanmaktayim ve 4070 Ti Super ile guncellemek istiyorum.

Piyasada en makul gozuken GainWard modeli en uygun da o. Marka takintim olmadigindan tercih edilebilir diye dusunuyorum. Sorun yasar miyim?

Su anda da Galax kullaniyorum hicbir sorunla karsilasmadim.
4070ti süper yerine 5060 ti almanı öneririm güncel kart nede olsa

Ben olsam aynı fiyata Asrock RX 9070 XT Taichi alırdım. 4070 Ti Superden hem daha yeni hem daha güçlü bir kart ve bunun soğutması daha iyi. (Gainward phantom da güzel tabi soğutma olarak). Daha ucuz RX 9070 XT lere de bakabilirsin ben sadece fiyatı aynı diye bunu önerdim.

Hocam ben ASUS TUF RTX 4070 tis kullanmaktayım. Kart gerçekten güzel, özellikle RTX 5000 serisi iyi bir atılım yapamayıp fiyatları uçunca da kart daha bir güzelleşti.

Ama yerinde olsam RX 9070 XT'yi radara alırdım. Eğer hala fiyat avantajinı koruyorsa RTX 4070 tis yerine onu tercih edebilirdim.

Bu arada YT'de perisipis ismiyle benchmarklarıma bakabilirsin. (şimdiden uyarayım fazla bir şey yok:)

Hocam ben ASUS TUF RTX 4070 tis kullanmaktayım. Kart gerçekten güzel, özellikle RTX 5000 serisi iyi bir atılım yapamayıp fiyatları uçunca da kart daha bir güzelleşti.

Ama yerinde olsam RX 9070 XT'yi radara alırdım. Eğer hala fiyat avantajinı koruyorsa RTX 4070 tis yerine onu tercih edebilirdim.

Bu arada YT'de perisipis ismiyle benchmarklarıma bakabilirsin. (şimdiden uyarayım fazla bir şey yok:)
9070xt fiyat performansini yitirmis gibi. Cunku 5070 ti ile arasindaki fiyat farki 5bin bandina inmis. Bu durumda nvidia tercih olur. Oturmus teknolojilerinden dolayi bu da.

Isin fiyat kismi saticilardan da kaynakli sadece markaya yonelmeyi yanlis buluyorum.

Ama soyle durum da var, 4070tis 90t70xt ve 5070ti karsilastirma konularini gordugumde 4070tis en mantikli olan duruyor. Zaten kullancilar da onu soyluyor.

2 bin liralik farkla guncel kart alinabilir fakat kart parasini hak etmiyor diyen de cok var.

Bakarim elbette kanala.

AMD kismini da bir dusunecegim diger arkadaslarin da dedigi gibi.

Yani AMD nin tercih edilmesindeki en buyuk sebep fiyat ve buna ragmen verdigi performans. Ama burada NVIDIA nin teknolojileri oturmus stabilitesi daha agir basiyor.

Bir de her seyi bir kenara birakalim. Bu firsatci saticilar varken bu durum surekli dalgalanmakta ve talebe gore artis gostermekte. Hal boyleyken fp urunu demek anlamini yitirebiliyor.