Detaylar
Kim cevapladı?Bu VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL (0x10E) hatası, genellikle GPU belleği yönetiminde bir hata olduğunu gösteriyor. Hata kodunun detaylarından anladığım kadarıyla, dxgmms2.sys denilen, (DirectX Graphics Memory Management System Driver) çöküşe sebep olmuş. Bu hata genellikle sürücü uyumsuzlukları, overclock hataları, bellek hataları veya donanım sorunlarıyla ilişkili.
Bu olay başına gelmeden önce bilgisayarda ne gibi değişikler yaptın?
Bu olay başına gelmeden önce bilgisayarda ne gibi değişikler yaptın?
VENGEANCE ANGEL
Üstün
DDU ile sürücülerini Güvenli Mod'a girip kaldır. NVIDIA'nın sitesinden güncel sürücüyü tekrar yüklemeyi dene.Soru üzerinde paylaşmıştım. Tekrar paylaşıyorum. Minidump
DirectX güncelle. Linklerini verdim.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Geforce Driver Results | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>
www.nvidia.com
Özellikle 50K için çıkan sürücüler 4070, 4080 ve 4090'ları etkiliyor. Zaten şu an çıkan sürücüler de bu kartların 50K versiyonlarına çıkıyor. Oynadığınız oyunlar uyarı vermiyorsa, 50K için çıkan ilk sürücüden(572.16) önceki sürücüye geçiş yapın. Yani 566.36 sürücüsüne geri dönüş yapın.
Bunun için önce DDU yazılımı ile sürücüyü kaldırın. Bağlantıda nasıl kullandığının videosu ve indirme bağlantısı var.
Sonrasında NvCleanstall ile videoda gösterildiği gibi 566.36 sürücüsünü yükleyin.
NvCleanstall paketlerin boyutunu azaltıp, sürücü, Nvidia uygulaması vb. dışındaki gereksiz şeylerin yüklenmesini önler.
Bunun için önce DDU yazılımı ile sürücüyü kaldırın. Bağlantıda nasıl kullandığının videosu ve indirme bağlantısı var.
DDU ile grafik kartınızın sürücüsünü kalıntı bırakmadan güvenli bir biçimde kaldırabilirsiniz!
- Enes3078
- ddu display driver uninstaller gpu sürücü kaldırma
- Sistem Araçları
Sonrasında NvCleanstall ile videoda gösterildiği gibi 566.36 sürücüsünü yükleyin.
İhtiyacınız olmayan (veya istemediğiniz) bileşenleri kaldırarak NVIDIA Driver paketini özelleştirir.
NvCleanstall paketlerin boyutunu azaltıp, sürücü, Nvidia uygulaması vb. dışındaki gereksiz şeylerin yüklenmesini önler.
Yeni konular
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL