Detaylar
Kim cevapladı?Montajı doğru yaptığınızdan emin misiniz?Thermalright Peerless Assassin 120 SE WHITE kullanıyorum. Ne yanlış oldu? Yük de binmiyor işlemciye. Sorunu nasıl bulurum? Sistem de bayağı sıcak hava üflüyor egzozdan.
Eki Görüntüle 179593
Termal macunu düzgün sürdünüz mü?
Pump out yapmış olabilir.
- Makaleler
- 4
Normal değil, şu videoyu referans alarak montajınızı kontrol edin.
O işlemcinin önceki seriden farkı zaten daha verimli olup serin çalışması. Normalde 75 derece ise kesin bir yamuk var.
İşlemciye temas eden metal yüzeyin üzerindeki Sticker’ı çıkarttığınızdan da emin olun.
Değerleri bir de HwInfo’dan görsek iyi olur. Bu uygulama Bug dolu ve Refresh Rate’i düşük.
O işlemcinin önceki seriden farkı zaten daha verimli olup serin çalışması. Normalde 75 derece ise kesin bir yamuk var.
İşlemciye temas eden metal yüzeyin üzerindeki Sticker’ı çıkarttığınızdan da emin olun.
Değerleri bir de HwInfo’dan görsek iyi olur. Bu uygulama Bug dolu ve Refresh Rate’i düşük.
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Thermalright peerless Assassin 120 SE whıte kullanıyorum. Ne yanlış oldu? Yük de binmiyor işlemciye. Sorunu nasıl bulurum? Sistem de bayağı sıcak hava üflüyor egzozdan.
Eki Görüntüle 179593
PBO açık mı?
AceTeq
Üstün
Fikrin nedir? Merak ettim.
Başlarda 40 derece üstü vermiyordu.Montajı doğru yaptığınızdan emin misiniz?
Termal macunu düzgün sürdünüz mü?
Pump out yapmış olabilir.
Montajda bir sıkıntı yok gibi. Yarın elden geçireceğim tekrardan.Normal değil, şu videoyu referans alarak montajınızı kontrol edin.
Windowsun uygulaması virüs bulmadı.Bayağı sıcak üflüyorsa o zaman işlemci yüktedir ve soğutma görevini yapıyordur. Sisteme virüs taraması yapın.
Herhangi bir işlem açık değil. Ben açmadım daha doğrusu. Otomatik açılma ihtimali var mı?
İlk açış sıcaklığı da şuan böyle.
Pump out yapmış olma ihtimali yüksek.Başlarda 40 derece üstü vermiyordu.
Montajda bir sıkıntı yok gibi. Yarın elden geçireceğim tekrardan.
Windowsun uygulaması virüs bulmadı.
Yarın dikkatlice kontrol edin. Temizleyin ve tekrar macun uygulayın. (Bu arada kullandığınız macunun modeli nedir?)
Windows virüs bulmada pek iyi değil.
Mümkünse Kaspersky vb. ile tekrar tarama yapın.
Farklı uygulamalarla ölçün. (HWiNFO vs.)Eki Görüntüle 179795
İlk açış sıcaklığı da şuan böyle.
Yük altındaki sıcaklıklarıda paylaşır mısınız°
Temizlemeden yüke sokayım mı? Sıkıntı çıkmasın. Kendi içinden çıkan macunu sürdüm. Başka bir şey almamı önerirseniz söyleyin hemen sipariş vereyim.Pump out yapmış olma ihtimali yüksek.
Yarın dikkatlice kontrol edin. Temizleyin ve tekrar macun uygulayın. (Bu arada kullandığınız macunun modeli nedir?)
Windows virüs bulmada pek iyi değil.
Mümkünse Kaspersky vb. ile tekrar tarama yapın.
Farklı uygulamalarla ölçün. (HWiNFO vs.)
Yük altındaki sıcaklıklarıda paylaşır mısınız°
Benim hatam eksik yazmışım. Şöyle düzelteyim; Daha önceden yük altında denediniz mi?Temizlemeden yüke sokayım mı? Sıkıntı çıkmasın. Kendi içinden çıkan macunu sürdüm. Başka bir şey almamı önerirseniz söyleyin hemen sipariş vereyim.
TF7 biraz zor yayılan bir macun. İşlemciye X şeklinde sürüp üzerine soğutucuyu mu taktınız?
Yoksa iyice yayıp mı soğutucuyu taktınız?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-