Detaylar
Kim cevapladı?Phovix
Çalışkan
Kombinleyeyim o zaman 8 k vermeye gerek var mı bunun da görüntüsü güzelmiş montech king 95 pro yerineSizin seçtiğiniz anakartın VRM ısınma olayı pek iyi değil, bu anakart daha serin çalışıyor, şu kasa yeni çıkmış, bana bayağı F/P geldi incelemenizi tavsiye ederim.
Phovix
Çalışkan
Mantıklı geldi hocam o zaman 9800x3d alıyorum kasayı da karar verdin mi tam olacak bizim işlemKasa güzel görünüyor, oradan kısacağınız rakamın üzerine biraz ekleyip 9800X3D işlemciye geçilebilir.
Mantıklı geldi hocam o zaman 9800X3D alıyorum kasayı da karar verdin mi tam olacak bizim işlem![]()
Bu arada ekran kartını hangi marka almak lazım acaba ASUS Prime 9070XT olanı mı alsam Gigabyte mı çok fark oluyor mu hocam sizin önerileriniz nelerdir?
Olmadı degisiklik yapabilirim sonuçta daha soğutma ile monitörü aldım öbürlerini almadım yani.
Phovix
Çalışkan
Tamamdır ekran kartı iyi o zamanı değiştirmeye gerek yok ama nokta atışı bir kasa almak lazım bi o kaldı ama bilemedim ne alacağımıBence ekran kartı iyi, 9070 olanını almıştık bir tanıdığa, bayağı serin çalışıyordu.
Marix hocam sogutucu gelmiş
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Phovix
Çalışkan
Teşekkür ederim
@20424 hocam ram hakkında bi sorum olacaktı ama Lexar yerine önereceğiniz bi marka var mı yoksa Lexar dan devam mı edeyim bilemedim ?
Anakarti bugün sipariş verdim sizin önerdiğiniz gigabyte b650i yi ya da size ulaşabileceğim bir yer var mı hocam buraları da çok kirletmek istemiyorum ama tabi size de uygun olursa.
Son düzenleme:
Silco
Yetkin