R7 9700X & RX 9070 XT sistemde nasıl overclock yapılır?

EXPO 1 bile açmıyor, ben de BIOS güncelledim. Aynı sorunu yaşıyoruz.

Hocam eski BIOS sürümüne geri dönün. Ben öyle yaptım ve artık boot ediyor.

Hocam bir de ben tüm çekirdekler -30 verdim. Sizce daha fazla vermeli miyim? Şu ana kadar bir çökme veya donma yaşamadım.

Son düzenleme:

Hocam bir de ben tüm çekirdekler -30 verdim. Sizce daha fazla vermeli miyim? Şu ana kadar bir çökme veya donma yaşamadım.

VT3 ile teste alıp geçtiysen sorun olmaz. @TechMad ayarları iletirse sevinirim, kartınız aynı ve işlemci.

VT3:

Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI

y-cruncher - A Multi-Threaded Pi Program

Memory 26g yazılacak, 7200 saniye yeterli. CPU+RAM tıklayın, sadece VT3 tikli olsun. Arka plan boş olacak, bellek temizliği sonrası teste başlanacak. PBO+RAM genel stabilite testidir. GUI sadece arayüzdür, ZIP'ten çıkartın y-cruncher dosyasını. Sonrasında GUI .exe uzantılı dosyayı, ZIP'ten çıkarttıktan sonra klasör içine atınız.

Hocam -30 kullanıyorum uzun zamandır. Şimdi -35 yapasım var ama bilemedim. Yani bu kadarı fazla mı?

Bu testi geçerse, fazla değil. Geçemezse -30 teste almalısın anlatıldığı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…