KS KS demjr Uzman Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.140 Beğeniler 443 Dün 21:49 #191 Ayhan Dönmez dedi: @demjr Bellek temizliği sonrası Auto bastığına emin misin? Test Size 22.000 kalmış çünkü, çok düşük. Windows Memory Cleaner ile temizledikten sonra Auto basmalısın her defasında. Test etsin şimdilik, her neyse. Ciddi bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım. Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur.
Ayhan Dönmez dedi: @demjr Bellek temizliği sonrası Auto bastığına emin misin? Test Size 22.000 kalmış çünkü, çok düşük. Windows Memory Cleaner ile temizledikten sonra Auto basmalısın her defasında. Test etsin şimdilik, her neyse. Ciddi bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım. Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 14.904 Makaleler 1 Çözümler 75 Beğeniler 15.908 Dün 21:50 #192 demjr dedi: Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım. Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı. Şimdilik etsin program, elleme.
demjr dedi: Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım. Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı. Şimdilik etsin program, elleme.
KS KS demjr Uzman Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.140 Beğeniler 443 Dün 21:51 #193 Ayhan Dönmez dedi: Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı. Şimdilik etsin program, elleme. Genişletmek için tıkla... Eğer büyük bir sıkıntı yaratacaksa en baştan başlatabilirim.
Ayhan Dönmez dedi: Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı. Şimdilik etsin program, elleme. Genişletmek için tıkla... Eğer büyük bir sıkıntı yaratacaksa en baştan başlatabilirim.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 14.904 Makaleler 1 Çözümler 75 Beğeniler 15.908 Dün 22:07 #194 demjr dedi: Eğer büyük bir sıkıntı yaratacaksa en baştan başlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Yaratmaz, devam etsin. Auto Allocation var programda. Arka planı meşgul etmemen yeterli.
demjr dedi: Eğer büyük bir sıkıntı yaratacaksa en baştan başlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Yaratmaz, devam etsin. Auto Allocation var programda. Arka planı meşgul etmemen yeterli.
KS KS demjr Uzman Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.140 Beğeniler 443 Dün 22:12 #195 Ayhan Dönmez dedi: Yaratmaz, devam etsin. Auto Allocation var programda. Arka planı meşgul etmemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Ayhan hocam, hata vermedi. Pardon, daha 30 dakika varmış. 2 saat oldu ama hocam. Hocam, bitti ve hata yok. Son düzenleme: 42 dakika önce
Ayhan Dönmez dedi: Yaratmaz, devam etsin. Auto Allocation var programda. Arka planı meşgul etmemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Ayhan hocam, hata vermedi. Pardon, daha 30 dakika varmış. 2 saat oldu ama hocam. Hocam, bitti ve hata yok.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 14.904 Makaleler 1 Çözümler 75 Beğeniler 15.908 16 dakika önce #196 demjr dedi: Tamamdır hocam. Ayhan hocam, hata vermedi. Pardon, daha 30 dakika varmış. 2 saat oldu ama hocam. Hocam, bitti ve hata yok. Genişletmek için tıkla... PBO ayarlayıp VT3 testine al. Sırada o var. PBO menüsünü gönder bana CO ile birlikte. @demjr
demjr dedi: Tamamdır hocam. Ayhan hocam, hata vermedi. Pardon, daha 30 dakika varmış. 2 saat oldu ama hocam. Hocam, bitti ve hata yok. Genişletmek için tıkla... PBO ayarlayıp VT3 testine al. Sırada o var. PBO menüsünü gönder bana CO ile birlikte. @demjr
KS KS demjr Uzman Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.140 Beğeniler 443 9 dakika önce #197 Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım.
Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım.