R7 9700X & RX 9070 XT sistemde nasıl overclock yapılır?

Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım.

Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur.

Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım.

Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur.

Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı.

Şimdilik etsin program, elleme.

Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı.

Şimdilik etsin program, elleme.
Eğer büyük bir sıkıntı yaratacaksa en baştan başlatabilirim.

Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım.

Eki Görüntüle 262123Eki Görüntüle 262122

Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım.

Bana anlattığın gibiyse doğru. Fan devirlerini az artır, kendine göre eğri belirle. RAM fanı ve Pump %100 dönsün, yeterli.

@demjr 10-15 dakika VT3 yap en azından, rehberden test araçları kısmına git. Orada anlatıldı.

BIOS'tan TSME kapat, SVM Enable Disabled, IOMMU Disabled, SOC Uncore OC Mode Enabled bırak. @demjr

Hocam, CL24 denesek peki nasıl olur? Gecikmeyi olabildiğince düşürmek istiyorum.

Hocam, PBO testini yarın yapacağım ondan yana sıkıntı yok.

Hocam, CL24 denesek peki nasıl olur? Gecikmeyi olabildiğince düşürmek istiyorum.

Hocam, PBO testini yarın yapacağım ondan yana sıkıntı yok.

CL24 denesek de açamazsın. 1.65 VDD yetmez muhtemelen.

@demjr Şansını dene, bana özet ekranını at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…