KS KS demjr 97 Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.068 Çözümler 2 Beğeniler 995 30 Haziran 2026 #191 Ayhan Dönmez dedi: @demjr Bellek temizliği sonrası Auto bastığına emin misin? Test Size 22.000 kalmış çünkü, çok düşük. Windows Memory Cleaner ile temizledikten sonra Auto basmalısın her defasında. Test etsin şimdilik, her neyse. Ciddi bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım. Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur.
Ayhan Dönmez dedi: @demjr Bellek temizliği sonrası Auto bastığına emin misin? Test Size 22.000 kalmış çünkü, çok düşük. Windows Memory Cleaner ile temizledikten sonra Auto basmalısın her defasında. Test etsin şimdilik, her neyse. Ciddi bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım. Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur.
A Ayhan Dönmez 55 Seçkin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.579 Makaleler 1 Çözümler 81 Beğeniler 20.002 30 Haziran 2026 #192 demjr dedi: Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım. Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı. Şimdilik etsin program, elleme.
demjr dedi: Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım. Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı. Şimdilik etsin program, elleme.
KS KS demjr 97 Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.068 Çözümler 2 Beğeniler 995 30 Haziran 2026 #193 Ayhan Dönmez dedi: Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı. Şimdilik etsin program, elleme. Genişletmek için tıkla... Eğer büyük bir sıkıntı yaratacaksa en baştan başlatabilirim.
Ayhan Dönmez dedi: Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı. Şimdilik etsin program, elleme. Genişletmek için tıkla... Eğer büyük bir sıkıntı yaratacaksa en baştan başlatabilirim.
A Ayhan Dönmez 55 Seçkin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.579 Makaleler 1 Çözümler 81 Beğeniler 20.002 30 Haziran 2026 #194 demjr dedi: Eğer büyük bir sıkıntı yaratacaksa en baştan başlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Yaratmaz, devam etsin. Auto Allocation var programda. Arka planı meşgul etmemen yeterli.
demjr dedi: Eğer büyük bir sıkıntı yaratacaksa en baştan başlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Yaratmaz, devam etsin. Auto Allocation var programda. Arka planı meşgul etmemen yeterli.
KS KS demjr 97 Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.068 Çözümler 2 Beğeniler 995 30 Haziran 2026 #195 Ayhan Dönmez dedi: Yaratmaz, devam etsin. Auto Allocation var programda. Arka planı meşgul etmemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Ayhan hocam, hata vermedi. Pardon, daha 30 dakika varmış. 2 saat oldu ama hocam. Hocam, bitti ve hata yok. Son düzenleme: 30 Haziran 2026
Ayhan Dönmez dedi: Yaratmaz, devam etsin. Auto Allocation var programda. Arka planı meşgul etmemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Ayhan hocam, hata vermedi. Pardon, daha 30 dakika varmış. 2 saat oldu ama hocam. Hocam, bitti ve hata yok.
A Ayhan Dönmez 55 Seçkin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.579 Makaleler 1 Çözümler 81 Beğeniler 20.002 30 Haziran 2026 #196 demjr dedi: Tamamdır hocam. Ayhan hocam, hata vermedi. Pardon, daha 30 dakika varmış. 2 saat oldu ama hocam. Hocam, bitti ve hata yok. Genişletmek için tıkla... PBO ayarlayıp VT3 testine al. Sırada o var. PBO menüsünü gönder bana CO ile birlikte. @demjr
demjr dedi: Tamamdır hocam. Ayhan hocam, hata vermedi. Pardon, daha 30 dakika varmış. 2 saat oldu ama hocam. Hocam, bitti ve hata yok. Genişletmek için tıkla... PBO ayarlayıp VT3 testine al. Sırada o var. PBO menüsünü gönder bana CO ile birlikte. @demjr
KS KS demjr 97 Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.068 Çözümler 2 Beğeniler 995 30 Haziran 2026 #197 Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım.
Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım.
A Ayhan Dönmez 55 Seçkin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.579 Makaleler 1 Çözümler 81 Beğeniler 20.002 1 Temmuz 2026 #198 demjr dedi: Eki Görüntüle 262123Eki Görüntüle 262122 Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Bana anlattığın gibiyse doğru. Fan devirlerini az artır, kendine göre eğri belirle. RAM fanı ve Pump %100 dönsün, yeterli. @demjr 10-15 dakika VT3 yap en azından, rehberden test araçları kısmına git. Orada anlatıldı. BIOS'tan TSME kapat, SVM Enable Disabled, IOMMU Disabled, SOC Uncore OC Mode Enabled bırak. @demjr
demjr dedi: Eki Görüntüle 262123Eki Görüntüle 262122 Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Bana anlattığın gibiyse doğru. Fan devirlerini az artır, kendine göre eğri belirle. RAM fanı ve Pump %100 dönsün, yeterli. @demjr 10-15 dakika VT3 yap en azından, rehberden test araçları kısmına git. Orada anlatıldı. BIOS'tan TSME kapat, SVM Enable Disabled, IOMMU Disabled, SOC Uncore OC Mode Enabled bırak. @demjr
KS KS demjr 97 Üstün Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2.068 Çözümler 2 Beğeniler 995 1 Temmuz 2026 #199 Ayhan Dönmez dedi: Bana anlattığın gibiyse doğru. Fan devirlerini az artır, kendine göre eğri belirle. RAM fanı ve Pump %100 dönsün, yeterli. Eki Görüntüle 262127 Eki Görüntüle 262128 @demjr 10-15 dakika VT3 yap en azından, rehberden test araçları kısmına git. Orada anlatıldı. BIOS'tan TSME kapat, SVM Enable Disabled, IOMMU Disabled, SOC Uncore OC Mode Enabled bırak. @demjr Genişletmek için tıkla... Hocam, CL24 denesek peki nasıl olur? Gecikmeyi olabildiğince düşürmek istiyorum. Ayhan Dönmez dedi: Bana anlattığın gibiyse doğru. Fan devirlerini az artır, kendine göre eğri belirle. RAM fanı ve Pump %100 dönsün, yeterli. Eki Görüntüle 262127 Eki Görüntüle 262128 @demjr 10-15 dakika VT3 yap en azından, rehberden test araçları kısmına git. Orada anlatıldı. BIOS'tan TSME kapat, SVM Enable Disabled, IOMMU Disabled, SOC Uncore OC Mode Enabled bırak. @demjr Genişletmek için tıkla... Hocam, PBO testini yarın yapacağım ondan yana sıkıntı yok.
Ayhan Dönmez dedi: Bana anlattığın gibiyse doğru. Fan devirlerini az artır, kendine göre eğri belirle. RAM fanı ve Pump %100 dönsün, yeterli. Eki Görüntüle 262127 Eki Görüntüle 262128 @demjr 10-15 dakika VT3 yap en azından, rehberden test araçları kısmına git. Orada anlatıldı. BIOS'tan TSME kapat, SVM Enable Disabled, IOMMU Disabled, SOC Uncore OC Mode Enabled bırak. @demjr Genişletmek için tıkla... Hocam, CL24 denesek peki nasıl olur? Gecikmeyi olabildiğince düşürmek istiyorum. Ayhan Dönmez dedi: Bana anlattığın gibiyse doğru. Fan devirlerini az artır, kendine göre eğri belirle. RAM fanı ve Pump %100 dönsün, yeterli. Eki Görüntüle 262127 Eki Görüntüle 262128 @demjr 10-15 dakika VT3 yap en azından, rehberden test araçları kısmına git. Orada anlatıldı. BIOS'tan TSME kapat, SVM Enable Disabled, IOMMU Disabled, SOC Uncore OC Mode Enabled bırak. @demjr Genişletmek için tıkla... Hocam, PBO testini yarın yapacağım ondan yana sıkıntı yok.
A Ayhan Dönmez 55 Seçkin Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 17.579 Makaleler 1 Çözümler 81 Beğeniler 20.002 1 Temmuz 2026 #200 demjr dedi: Hocam, CL24 denesek peki nasıl olur? Gecikmeyi olabildiğince düşürmek istiyorum. Hocam, PBO testini yarın yapacağım ondan yana sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... CL24 denesek de açamazsın. 1.65 VDD yetmez muhtemelen. @demjr Şansını dene, bana özet ekranını at.
demjr dedi: Hocam, CL24 denesek peki nasıl olur? Gecikmeyi olabildiğince düşürmek istiyorum. Hocam, PBO testini yarın yapacağım ondan yana sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... CL24 denesek de açamazsın. 1.65 VDD yetmez muhtemelen. @demjr Şansını dene, bana özet ekranını at.