@demjr Bellek temizliği sonrası Auto bastığına emin misin? Test Size 22.000 kalmış çünkü, çok düşük. Windows Memory Cleaner ile temizledikten sonra Auto basmalısın her defasında.

Test etsin şimdilik, her neyse. Ciddi bir sorun değil.
Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım.

Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur.

Hocam, bellek temizledikten sonra Auto tuşuna basmadım. İlk önce Auto butonuna basıp ondan sonra belleği temizleyip başlattım.

Şu an 1 saat oldu hocam, umarım başarılı olur.

Yanlış, önce bellek temizleyip sonra her defasında Auto basılacak. Sıralama böyle, önce temizlik ve sonra Auto olmalı.

Şimdilik etsin program, elleme.

260630174449.webp
260630174442.webp

Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım.

Eki Görüntüle 262123Eki Görüntüle 262122

Hocam, PBO bugün test edemem ama sıkıntı olur mu? Birde size gönderdiğim kasa fan dizilimi nasıl? Açıkcası sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım.

Bana anlattığın gibiyse doğru. Fan devirlerini az artır, kendine göre eğri belirle. RAM fanı ve Pump %100 dönsün, yeterli.

1782853646114.webp

1782853703997.webp

@demjr 10-15 dakika VT3 yap en azından, rehberden test araçları kısmına git. Orada anlatıldı.

BIOS'tan TSME kapat, SVM Enable Disabled, IOMMU Disabled, SOC Uncore OC Mode Enabled bırak. @demjr

Bana anlattığın gibiyse doğru. Fan devirlerini az artır, kendine göre eğri belirle. RAM fanı ve Pump %100 dönsün, yeterli.

Eki Görüntüle 262127

Eki Görüntüle 262128

@demjr 10-15 dakika VT3 yap en azından, rehberden test araçları kısmına git. Orada anlatıldı.

BIOS'tan TSME kapat, SVM Enable Disabled, IOMMU Disabled, SOC Uncore OC Mode Enabled bırak. @demjr
Hocam, CL24 denesek peki nasıl olur? Gecikmeyi olabildiğince düşürmek istiyorum.

Eki Görüntüle 262127

Eki Görüntüle 262128

Hocam, PBO testini yarın yapacağım ondan yana sıkıntı yok.