KS KS demjr Uzman Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.230 Beğeniler 496 Dün 23:30 #331 Ayhan Dönmez dedi: %100 alınca kendine geldi gibi, 1.58 VDD etkisi de var. 1.55'e CL26 açılamayabilir sende. Her A-Die veremez. Genişletmek için tıkla... Hocam, fanları %100'e alınca gerçekten baya farketti.
Ayhan Dönmez dedi: %100 alınca kendine geldi gibi, 1.58 VDD etkisi de var. 1.55'e CL26 açılamayabilir sende. Her A-Die veremez. Genişletmek için tıkla... Hocam, fanları %100'e alınca gerçekten baya farketti.
ahmetmelihalemdar Uzman Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 205 Beğeniler 152 Dün 23:30 #332 Ayhan Dönmez dedi: 1.95 denersek birbirimizi son görüşümüz olur. @muhammetaktas122 haber alamıyorum aylardır. +175/-25 üzerine bir şey yapılamaz, üzeri problem çıkartabilir ve değmez. Genişletmek için tıkla... Müge Anlı ya çıkalım Tek korkum 1.43 V da kilit yoktur inşallah
Ayhan Dönmez dedi: 1.95 denersek birbirimizi son görüşümüz olur. @muhammetaktas122 haber alamıyorum aylardır. +175/-25 üzerine bir şey yapılamaz, üzeri problem çıkartabilir ve değmez. Genişletmek için tıkla... Müge Anlı ya çıkalım Tek korkum 1.43 V da kilit yoktur inşallah
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 15.108 Makaleler 1 Çözümler 74 Beğeniler 16.195 Dün 23:31 #333 ahmetmelihalemdar dedi: Müge Anlı ya çıkalım Tek korkum 1.43 V da kilit yoktur inşallah Genişletmek için tıkla... Onu da kaldırtırız bir şekilde, ekran kartındaki Shunt mod burada yok mu? demjr dedi: Hocam, fanları %100'e alınca gerçekten bayağı fark etti. Genişletmek için tıkla... Sen abine tembih et, bundan sonra fanlar devamlı %100'de olacak. Emir büyük yerden de.
ahmetmelihalemdar dedi: Müge Anlı ya çıkalım Tek korkum 1.43 V da kilit yoktur inşallah Genişletmek için tıkla... Onu da kaldırtırız bir şekilde, ekran kartındaki Shunt mod burada yok mu? demjr dedi: Hocam, fanları %100'e alınca gerçekten bayağı fark etti. Genişletmek için tıkla... Sen abine tembih et, bundan sonra fanlar devamlı %100'de olacak. Emir büyük yerden de.
ahmetmelihalemdar Uzman Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 205 Beğeniler 152 Dün 23:37 #334 Ayhan Dönmez dedi: Onu da kaldırtırız bir şekilde, ekran kartındaki Shunt mod burada yok mu? Genişletmek için tıkla... RTP ve VT3 te bizim istediğimiz sıcaklıklar ne abi?(Özellikle şimdili sıcak havalarda) Nisan da yaptigimizda ramler 57-58 civarında gezmisti.
Ayhan Dönmez dedi: Onu da kaldırtırız bir şekilde, ekran kartındaki Shunt mod burada yok mu? Genişletmek için tıkla... RTP ve VT3 te bizim istediğimiz sıcaklıklar ne abi?(Özellikle şimdili sıcak havalarda) Nisan da yaptigimizda ramler 57-58 civarında gezmisti.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 15.108 Makaleler 1 Çözümler 74 Beğeniler 16.195 Dün 23:39 #335 @ahmetmelihalemdar Bu civarlar stabilite sınırı.
KS KS demjr Uzman Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.230 Beğeniler 496 Dün 23:39 #336 Ayhan Dönmez dedi: Onu da kaldırtırız bir şekilde, ekran kartındaki Shunt mod burada yok mu? Sen abine tembih et, bundan sonra fanlar devamlı %100'de olacak. Emir büyük yerden de. Genişletmek için tıkla... Hocam, emir büyük yerden deyince böyle hissettim.
Ayhan Dönmez dedi: Onu da kaldırtırız bir şekilde, ekran kartındaki Shunt mod burada yok mu? Sen abine tembih et, bundan sonra fanlar devamlı %100'de olacak. Emir büyük yerden de. Genişletmek için tıkla... Hocam, emir büyük yerden deyince böyle hissettim.
ahmetmelihalemdar Uzman Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 205 Beğeniler 152 Dün 23:43 #337 Ayhan Dönmez dedi: @ahmetmelihalemdar Bu civarlar stabilite sınırı. Eki Görüntüle 262892 Eki Görüntüle 262893 Genişletmek için tıkla... Buradaki ram soğutma nasıl ki abi. Sıcaklıklar iyi dimi
Ayhan Dönmez dedi: @ahmetmelihalemdar Bu civarlar stabilite sınırı. Eki Görüntüle 262892 Eki Görüntüle 262893 Genişletmek için tıkla... Buradaki ram soğutma nasıl ki abi. Sıcaklıklar iyi dimi
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 15.108 Makaleler 1 Çözümler 74 Beğeniler 16.195 Dün 23:44 #338 ahmetmelihalemdar dedi: Buradaki ram soğutma nasıl ki abi. Sıcaklıklar iyi dimi Genişletmek için tıkla... @demjr nasıl yaptın Push-Pull-Pull? Anlat bakalım.
ahmetmelihalemdar dedi: Buradaki ram soğutma nasıl ki abi. Sıcaklıklar iyi dimi Genişletmek için tıkla... @demjr nasıl yaptın Push-Pull-Pull? Anlat bakalım.
KS KS demjr Uzman Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.230 Beğeniler 496 Dün 23:44 #339 ahmetmelihalemdar dedi: Buradaki ram soğutma nasıl ki abi. Sıcaklıklar iyi dimi Genişletmek için tıkla... RAM soğutması olarak 1 adet 8 cm'lik 2 adet 4 cm'lik fan kullandım, plastik kelepçeyle birbirlerini bağladım. Ayhan Dönmez dedi: @demjr nasıl yaptın Push-Pull-Pull? Anlat bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam, sıvı soğutma borusuyla biraz çakışıyor ama güzel sonuç verdi. Thermalright 4 cm'lik 2 adet fan ve 1 adet ID-COOLING 8 cm'lik fan.
ahmetmelihalemdar dedi: Buradaki ram soğutma nasıl ki abi. Sıcaklıklar iyi dimi Genişletmek için tıkla... RAM soğutması olarak 1 adet 8 cm'lik 2 adet 4 cm'lik fan kullandım, plastik kelepçeyle birbirlerini bağladım. Ayhan Dönmez dedi: @demjr nasıl yaptın Push-Pull-Pull? Anlat bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam, sıvı soğutma borusuyla biraz çakışıyor ama güzel sonuç verdi. Thermalright 4 cm'lik 2 adet fan ve 1 adet ID-COOLING 8 cm'lik fan.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 15.108 Makaleler 1 Çözümler 74 Beğeniler 16.195 Dün 23:50 #340 ahmetmelihalemdar dedi: Buradaki ram soğutma nasıl ki abi. Sıcaklıklar iyi dimi Genişletmek için tıkla... Bu seni keser gibi. @ahmetmelihalemdar
ahmetmelihalemdar dedi: Buradaki ram soğutma nasıl ki abi. Sıcaklıklar iyi dimi Genişletmek için tıkla... Bu seni keser gibi. @ahmetmelihalemdar