demjr 86
Yetkin
Garanti dışı bırakıyor ama.@Ayhan Dönmez, benim anakart icin yok sanirim XOC Bios. SOC mevzusundan sordum.
Garanti dışı bırakıyor ama.@Ayhan Dönmez, benim anakart icin yok sanirim XOC Bios. SOC mevzusundan sordum.
@Ayhan Dönmez, benim anakart icin yok sanirim XOC Bios. SOC mevzusundan sordum.
Voltajları ne yapayim hocam?tWTRL 16, tRDWR 14, tRTP 12, tRP 32, tRAS 48, tRC 62 bırak. Düzelir. Düzelmezse başka problem var. Bias Auto, Burst 8X bırak Force'ta.
Sanmiyorum birakacagini. En kotu garantiye gonderirken duz BIOS atarsin biter gider. Anlamayamazlar bile.
Kotu olmus ya. En son ilettigin arayuzu anlamamistim zaten. O da mi etki etmiyor? Etki etse de yorar gibi, meraken test amacli denemek istemistim, 1.35 SOC olaraktan.Senin anakartta olmayı bırak, artık tamamıyla yasaklandı bu XOC muhabbetleri. Apex'te bile verilemiyor şu anda LN2 Jumper falan açmana rağmen. ASUS mahvetti. 1.3 ile ne yapılıyorsa artık o kadar. Gizli kapaklı iş çeviriyorlar. 1.35 veriyorsun ama etkin olmuyor hiçbir türlü.
Hocam, bozulduğu zaman BİOS'u nasıl değiştireceksin?Sanmiyorum birakacagini. En kotu garantiye gonderirken duz BIOS atarsin biter gider. Anlamayamazlar bile.
Teşekkürler hocam, umarım bu değerler düzgün bir şekilde sonuç verir.
Sinirlari asmayip 1.45 SOC vermedikten sonra hasar almayacagini dusunuyorum, @Ayhan Dönmez hocam daha iyi bilir, cetrefilli bu isler biraz.Hocam, bozulduğu zaman BİOS'u nasıl değiştireceksin?
Sinirlari asmayip 1.45 SOC vermedikten sonra hasar almayacagini dusunuyorum, @Ayhan Dönmez hocam daha iyi bilir, cetrefilli bu isler biraz.![]()
Hocam, Windows sıkıntıya girer diye biraz üşeniyorum açıkcası. Artık daha fazla formatla vesaire uğraşmak istemiyorum.1.45'te de bir şey olduğu yok, hata veriyor sadece, bir yerden sonrasını tolere etmiyor sıcaktan dolayı... SOC 1.3 üzeri iptal şu anda çoğu kartta, seninkinde olmayabilir çünkü TUF'ta aktif. Patch BIOS yazmak lazım sana, ona da uğraşılmaz. 1.35'e ama belki bir şeyler yapılırdı sende.
Yapabilir... Beta olmayana kur, 1.3.0.1 olana.