Sende şimdilik böyle kalsın, diğerleri gereksiz uğraştırır. PBO'ya odaklan, yarın müsait iken halledersin. -25 hata verirse -20 dene. Test araçlarında VT3 anlatıldı, o şekilde yapman lazım testi.

@demjr ARd 0 al istersen, 34-34 olsun PHY. O kadarı yeterli. PMU training'den ARd manuel 0 yeterli.
Hocam, CPU Boost Clock Override kısmını Positive yapıp +175 verdim. Platform Thermal Throttle Ctrl kısmını Manual yaptım ama değerini seçemiyorum, sadece 0 var başka bir değer giremiyorum.

Hocam, girmeyi başardım, Platform Thermal kısmını 95 yaptım.

Değerler böyle hocam, boot edeyim mi?

Dosya Ekleri

• 20260701_005208.webp
    20260701_005208.webp
    4 MB · Görüntüleme: 10
  • 20260701_005216.webp
    20260701_005216.webp
    4,3 MB · Görüntüleme: 11
Hocam, CPU Boost Clock Override kısmını Positive yapıp +175 verdim. Platform Thermal Throttle Ctrl kısmını Manual yaptım ama değerini seçemiyorum, sadece 0 var başka bir değer giremiyorum.

Hocam, girmeyi başardım, Platform Thermal kısmını 95 yaptım.

Değerler böyle hocam, boot edeyim mi?

Uygundur.

Son düzenleme:
Yarın 3 saat test ederim hocam, şimdi çok geç olduğu için vaktim kalmadı. @Ayhan Dönmez hocam, bugün için çok teşekkür ederim gerçekten, elinize sağlık.

Hocam, VT3 test aracı bende yüklenmiyor.

Başka bir test aracı var mı acaba?

VT3 harici mümkün değil, diğerleri yanıltır. Yüklenmeme sebebi nedir?

ARd 0 aldın mı bir de? ARd 0 sonrası A1-B1 iletir misin?

Hocam, virüslü diyor bilgisayar.

Demez, merak etme. Sen Ayhan hocaya güven.

Hocam, virüslü diyor bilgisayar.

VT3:

Release y-cruncher_gui.201125 · Profetorum/y-cruncher_GUI

Y-cruncher - A Multi-Threaded Pi Program

1775150055257.webp

Memory kısmı 2x16 GB için 26G yazılmalı. 9000 saniye yeterlidir. Yazılımdan CPU+RAM tıklayınız, sadece VT3 başında tik olmalıdır. N63 başındaki tiki kaldırınız. Test esnasında arka plan boş olmalıdır ve bellek temizliği sonrası teste başlanmalıdır.

VT3 testi, PBO+RAM genel stabilite testidir. GUI sadece arayüzdür, ZIP'ten çıkartınız Y-Cruncher dosyasını. Sonrasında GUI .exe uzantılı dosyayı, ZIP'ten çıkarttıktan sonra klasör içine atınız. Sonrasında GUI arayüzden ilgili ayarlamaları yapıp testi başlatınız. HWiNFO'dan CPU IOD Hotspot ve RAM SPD sensörlerini test esnasında takip sağlayınız.

@demjr ARd 0 A1-B1 iletir misin? 34-34 PHY olacak.