Yıkılmadım ama ayakta da değilim mesajı verdi.

Yaygın olmayınca ne oluyor hocam? Sonucta bunlar değer ve test yaptığın sürece sıkıntısız ilerlemiyor mu?

TRAS 42 ve tRC 54 kullansam, ne gibi sıkıntılar çıkar?

Yanlış anlaşılma olmasın sadece merakımdan soruyorum.

@Halo dayı 2 tane X3D işlemci alacağına Ryzen 9 9950X3D2 alsaydın. Şaka bir yana bu işlemciyi kullanan daha görmedim forumda.

Yeğenim 2 aydır maaş PC'ye gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ayhan Dönmez hocam, bu değerlere daha başka bir şey yapılabilir mi? Mesela tRTP 10 ve tRP 30 yemiyor, tRP 8 yapsam nasıl olır ya da başka bir ayarı değiştirme şansımız var mı yoksa artık çok mu sınırdayım?

20260813_211330.webp

20260813_211330.webp

Dosya Ekleri

• 20260813_211322.webp
    20260813_211322.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 7
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben anakartın Wi-Fi kartını kullandığım için anakart programını kullanmak zorunda mıyım? Gigabyte B850M Force'un driver kısmından LAN driver'nı Flash Belleğe attım ve TR_by'ın Windows'a yükledim ama Wi-Fi gelmedi.

Önerirsin o zaman konularda artık...

Hocam, adam bir de Windows 7 temalı yapmış, çok hoşuma gitti.

Ben anakartın Wi-Fi kartını kullandığım için anakart programını kullanmak zorunda mıyım? Gigabyte B850M Force'un driver kısmından LAN driver'nı Flash Belleğe attım ve TR_by'ın Windows'a yükledim ama Wi-Fi gelmedi.

Hocam, adam bir de Windows 7 temalı yapmış, çok hoşuma gitti.

Nasıl bir tema, SS atar mısın?

Ben anakartın Wİ-Fİ kartını kullandığım için anakart programını kullanmak zorunda mıyım? Gigabyte B850M Force'un driver kısmından LAN driver'nı Flash Belleğe attım ve TR_by'ın Windows'a yükledim ama Wİ-Fİ gelmedi.

Wi-Fi'yi kur, LAN değil. Wireless kısmında yazar driver'ların anakart sitesinde...

Şu an atamam maalesef çünkü işten geldiğim gibi uyuyakalmışım, ev halkı rahatsız olmasın. Malum Artic fanları uçuşa geçebilir ayar olmadığı için.

Nasıl bir tema, SS atar mısın?

Wi-Fi'yi kur, LAN değil. Wireless kısmında yazar driver'ların anakart sitesinde...
Hocam, çok pardon gerçekten, benim anakart wifi6e olarak geçiyor. Buradan hangi sürücüleri indireyim? Wİ-Fİ indireceğim ama diğer HD-AUİDO vesaire indireyim mi? Olabildiğince temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Ekran kartı sürücüsünü kurarken DDU ile kurmak gibi bir plan var aklımda, daha temiz bir kurulum oluyormuş galiba.

Şu an atamam maalesef çünkü işten geldiğim gibi uyuyakalmışım, ev halkı rahatsız olmasın. Malum Artic fanları uçuşa geçebilir ayar olmadığı için.

Hocam, çok pardon gerçekten, benim anakart wifi6e olarak geçiyor. Buradan hangi sürücüleri indireyim? Wİ-Fİ indireceğim ama diğer HD-AUİDO vesaire indireyim mi? Olabildiğince temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Ekran kartı sürücüsünü kurarken DDU ile kurmak gibi bir plan var aklımda, daha temiz bir kurulum oluyormuş galiba.

1786992780911.webp

1786992798717.webp

1786992820053.webp

@demjr Sadece bunlar... BIOS'tan Wi-Fi Only seç, BT kapalı kalsın. HD Audio kapalı kalsın. Dahili grafik kapat, APU driver kurma.