• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

R7 9700X sistem boştayken fan hızı aniden yükseliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18034
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 636
Windows Defender saçmalığı hiçbir şey bulamıyor sanırım...

BIOS zaten güncel.
Crack program falan mı kurdun acaba, ya da repack tarzı bir şey. Her yerden bulaşması muhtemel açıkçası.

Mining arka plandayken kullanman çok zor sistemi. Bir şekilde temizlemen lazım, korsan yazılımlara da çok bulaşma derim.

@18034 Defender iler çevrimdışı mod taratmayı dene, Malwarebytes ile bakabiliyorsan o da olur. Bizim ülkeyi banlamışlar.

Crack program falan mı kurdun acaba, ya da repack tarzı bir şey. Her yerden bulaşması muhtemel açıkçası.
Hayır.
Mining arka plandayken kullanman çok zor sistemi. Bir şekilde temizlemen lazım, korsan yazılımlara da çok bulaşma derim.
Sistemdeki her şey orijinal.

VPN ile iniyor olabilir şu anda Malwarebytes. Defender çevrımdışı mod ile taratmayı denedin mi?
VPN hizmetini aylar önce kapattım.

Hayır.

Sistemdeki her şey orijinal.

VPN hizmetini aylar önce kapattım.
Opera kullanıyorsan kendi VPN'i var, onunla indir tarayıcı üzerinden. Bizim ülke banlanmış, VPN'siz bu ülkede yaşamak zor, DPI da etki etmiyor, farklı İP adresi gerekli.

Autoruns ile temizledim gibi ama yine de bakayım.

@Ayhan Dönmez,
Eki Görüntüle 186187
Dediğim gibi, bulamama imkanı yok bu yazılımın. İyice taratın birkaç defa daha, tüm diskleri, sistem dosyalarını tarasın. @18034

Tarayıcı üzerinden reklama vesaire tıkladıysan o şekilde de bulaşmış olabilir, reklam engelleyici tarzı bir şey kullanmıyorsan, arkada random açılıp bir şeyler indirebiliyor sisteme. Bazıları sadece tarayıcı açıkken işini görüyor, bazısı da böyle kendini sisteme sokuyor. @18034

İndirmeden önce sorduğu için yapamaz. Onun haricini bilemem.

@Ayhan Dönmez, @20424,
Yine gelmiş bu?

Son düzenleme:
İndirmeden önce sorduğu için yapamaz. Onun haricini bilemem.

@Ayhan Dönmez, @20424,
Yine gelmiş bu?
Eki Görüntüle 186935
Sizin Win11 Pro muydu? Custom ISO falan mı indirdiniz yoksa Microsoft kendi sitesinden mi? @18034 Sorunun kaynağına bakmak lazım.

Crack yazılım-Repack vesaire yok dediniz, aynı şekilde Windows için de geçerli bu durum. Etkinleştirmeyi vesaire nasıl yaptınız, hangi ISO kullandınız vs.

Sizin Win11 Pro muydu?
Evet.
Custom ISO falan mı indirdiniz yoksa Microsoft kendi sitesinden mi?
Kendi sitesinden.
@18034 Sorunun kaynağına bakmak lazım.
İnternet kapalı tarayınca düzeldiği söyleniyor. Umarım tekrar olmaz. Nereden olduğunu ben de çözemedim.
Crack yazılım-Repack vesaire yok dediniz, aynı şekilde Windows için de geçerli bu durum. Etkinleştirmeyi vesaire nasıl yaptınız, hangi ISO kullandınız vs.
Cmd ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…