Onu temizlemeniz lazım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Crack program falan mı kurdun acaba, ya da repack tarzı bir şey. Her yerden bulaşması muhtemel açıkçası.Windows Defender saçmalığı hiçbir şey bulamıyor sanırım...
BIOS zaten güncel.
Mining arka plandayken kullanman çok zor sistemi. Bir şekilde temizlemen lazım, korsan yazılımlara da çok bulaşma derim.
@18034 Defender iler çevrimdışı mod taratmayı dene, Malwarebytes ile bakabiliyorsan o da olur. Bizim ülkeyi banlamışlar.
Hayır.Crack program falan mı kurdun acaba, ya da repack tarzı bir şey. Her yerden bulaşması muhtemel açıkçası.
Sistemdeki her şey orijinal.Mining arka plandayken kullanman çok zor sistemi. Bir şekilde temizlemen lazım, korsan yazılımlara da çok bulaşma derim.
VPN hizmetini aylar önce kapattım.VPN ile iniyor olabilir şu anda Malwarebytes. Defender çevrımdışı mod ile taratmayı denedin mi?
- Makaleler
- 1
Opera kullanıyorsan kendi VPN'i var, onunla indir tarayıcı üzerinden. Bizim ülke banlanmış, VPN'siz bu ülkede yaşamak zor, DPI da etki etmiyor, farklı İP adresi gerekli.Hayır.
Sistemdeki her şey orijinal.
VPN hizmetini aylar önce kapattım.
Autoruns ile temizledim gibi ama yine de bakayım.Opera kullanıyorsan kendi VPN'i var, onunla indir tarayıcı üzerinden. Bizim ülke banlanmış, VPN'siz bu ülkede yaşamak zor, DPI da etki etmiyor, farklı İP adresi gerekli.
@Ayhan Dönmez,
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Dediğim gibi, bulamama imkanı yok bu yazılımın. İyice taratın birkaç defa daha, tüm diskleri, sistem dosyalarını tarasın. @18034
Tarayıcı üzerinden reklama vesaire tıkladıysan o şekilde de bulaşmış olabilir, reklam engelleyici tarzı bir şey kullanmıyorsan, arkada random açılıp bir şeyler indirebiliyor sisteme. Bazıları sadece tarayıcı açıkken işini görüyor, bazısı da böyle kendini sisteme sokuyor. @18034
İndirmeden önce sorduğu için yapamaz. Onun haricini bilemem.Dediğim gibi, bulamama imkanı yok bu yazılımın. İyice taratın birkaç defa daha, tüm diskleri, sistem dosyalarını tarasın. @18034
Tarayıcı üzerinden reklama vesaire tıkladıysan o şekilde de bulaşmış olabilir, reklam engelleyici tarzı bir şey kullanmıyorsan, arkada random açılıp bir şeyler indirebiliyor sisteme. Bazıları sadece tarayıcı açıkken işini görüyor, bazısı da böyle kendini sisteme sokuyor. @18034
@Ayhan Dönmez, @20424,
Yine gelmiş bu?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Sizin Win11 Pro muydu? Custom ISO falan mı indirdiniz yoksa Microsoft kendi sitesinden mi? @18034 Sorunun kaynağına bakmak lazım.İndirmeden önce sorduğu için yapamaz. Onun haricini bilemem.
@Ayhan Dönmez, @20424,
Yine gelmiş bu?
Eki Görüntüle 186935
Crack yazılım-Repack vesaire yok dediniz, aynı şekilde Windows için de geçerli bu durum. Etkinleştirmeyi vesaire nasıl yaptınız, hangi ISO kullandınız vs.
Evet.
Kendi sitesinden.Custom ISO falan mı indirdiniz yoksa Microsoft kendi sitesinden mi?
İnternet kapalı tarayınca düzeldiği söyleniyor. Umarım tekrar olmaz. Nereden olduğunu ben de çözemedim.
Cmd ile.Crack yazılım-Repack vesaire yok dediniz, aynı şekilde Windows için de geçerli bu durum. Etkinleştirmeyi vesaire nasıl yaptınız, hangi ISO kullandınız vs.