Bu şekilde deniyorum şimdi.Evet, 1.55 VDD dene bir de. VDDQ ve VDDIO 1.4 kalabilir. Hata kaynağını öğren.
RTP ile teste al.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde deniyorum şimdi.Evet, 1.55 VDD dene bir de. VDDQ ve VDDIO 1.4 kalabilir. Hata kaynağını öğren.
RTP ile teste al.
VDDP 1.1 ver, VSOC 1.25 kalsın.
RAM Test Pro 1.5. 0 ile teste al, test etmeden kullanma hiçbir profili.
Aktif soğutman yok, silikon kötüyse VDD yüksek istiyor olabilir. 2. elden satan boşa satmaz dediğim gibi, satan adam çok uğraşmıştır.
Hocam, adama EXPO açık test yaptırdım, 0 hata verdi. Benim PC'de EXPO açık testi geçtim, masaüstüne geldiğim gibi çöktü.
VDDP 1.1 ver, VSOC 1.25 kalsın.
RAM Test Pro 1.5. 0 ile teste al, test etmeden kullanma hiçbir profili.
Aktif soğutman yok, silikon kötüyse VDD yüksek istiyor olabilir. 2. elden satan boşa satmaz dediğim gibi, satan adam çok uğraşmıştır.
Şu son ayarla açıldı PC şimdi PBO Auto yapacağım
iGPU kapalı
TestMem5'te 1usmus V3 o Config ile yaptırdım sonuna kadar cycle etti
şu son ayarla açıldı pc şimdi pbo auto yapıcam
igpu kapalı
testmem5 te 1usmus v3 o config ile yaptırdım sonuna kadar cycle etti
pbo auto aldım her şeyi medium load boostit açık kalsın mı
Kalsın, önemli değil o fazla. Bir öyle bir böyleyse soğutucu çok sıkmış olabilirsin. Contact Frame takılıysa sök, donma yapabilir.
Eki Görüntüle 273889
![]()
RAM Test Pro: Program for stress testing and benchmarking DDR5, DDR4, DDR3 memory.
Memory stability test and benchmarking for DDR5, DDR4, DDR3 memory.pcstonks.com
![]()
Windows Memory Cleaner
This free RAM cleaner uses native Windows features to efficiently clear memory areas. A compact, portable, and smart application for your computer.winmemorycleaner.com
Bellek temizligi sonrasinda teste baslayabilirsin, Max Errors 1, Max Time 90 olacak. Bellek temizledikten sonra "Auto" butonuna tiklayin bir kez. Arka plan bos olacak, Vanguard Boot esnasinda acilmamali, FACEIT direkt kaldirilmali. @welkin